Amosa Liége City Centre Hotel

Rue St Denis 4, 4000 Luik

Amosa Liége City Centre Hotel aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Amosa Liége City Centre Hotel

In de boeiende Waalse stad Luik, midden in het stadscentrum en op loopafstand van zowel het Prinsbischoppelijk Paleis, de populaire wijk Le Carré en de rivier de Maas, ligt het uiterst moderne Amosa Liége City Centre Hotel. Het hotel ligt aan een van de vele leuke pleinen in de stad.

Kamers en faciliteiten

Het Amosa staat bekend om zijn goed geïsoleerde kamers en appartementen. Deze zijn allen bovendien uitgerust met gratis wifi, een flatscreen-tv met bijbehorend satelliet- en kabelzenders en bestaan uit moderne hardhouten vloeren. Uiteraard is er een badkamer, die geheel open is met daarbij gratis toiletspulletjes en een föhn, maar er staat bijvoorbeeld ook een bureau en er is zelfs een kleedkamertje in je verblijf. De appartementen in Amosa hebben vaak nog vele extra’s in de aanbieding zoals een (vaatwas)machine, een keuken en balkon.

Elke ochtend is er natuurlijk een ontbijt te verkrijgen. Er kan ook geluncht of s’avonds uitgebreid gedineerd worden. Dit kan in het Zuid-Amerikaanse restaurant van Amosa. Verder is er ook een leuke bar.

Omgeving

De van oudsher industriestad Luik is tevens een gezellige en historische stad die in opkomst is. Het kent een aantal monumentale erfgoederen zoals het Place Saint Lambert, het Klooster van de Minderbroeders en de Johannes de Doper fontein. Maar het meest historische deel van de stad ligt onder het Place Saint Lambert. Daar bevindt zich het Archéoforum, een architectonisch museum.

Ook staat Luik bekend om bijzondere opgravingen uit de Romeinse tijd, zoals bijvoorbeeld onder het plein van de voormalige kathedraal waar zeer waardevolle opgravingen gedaan zijn zoals Gallo-Romeinse villa resten, maar ook gebouwen uit de middeleeuwen en tevens prehistorische resten. 

Faciliteiten Amosa Liége City Centre Hotel

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Amosa Liége City Centre Hotel

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Amosa Liége City Centre Hotel in Luik. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.