Wolffhotel

Birresborner Straße 8, 54574 Kopp

Wolffhotel aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Wolffhotel

In het Zuidwesten van Duitsland zijn leuke steden zoals Trier en Saarbrücken te vinden. Mocht je een rustgevende omgeving prefereren, is een bezoek aan bijvoorbeeld Kopp aan te raden. In deze landelijke plaats vind je het Wolffhotel terug; een hotel dat perfect past in de landelijke omgeving. Het hotel is midden in de bossen gelegen, is een waar paradijs voor de natuurliefhebber en laat je volledig tot rust komen. Tijdens een verblijf in dit hotel weet je je écht even terug te trekken uit de hedendaagse maatschappij waarin we leven.

Faciliteiten van Wolffhotel

Op het moment dat je de prachtige tocht naar het Wolffhotel afgelegd hebt, kan je jouw auto gratis bij het hotel parkeren. Je komt vervolgens uit bij de receptie waar je hartelijk welkom wordt geheten. Je krijgt de sleutel van jouw hotelkamer; alle kamers zijn in ieder geval van alle gemakken voorzien en hebben een gezellige en karakteristieke uitstraling.

In en rondom het hotel vind je verder een bistro terug, een sauna, een speeltuin en een baan waar je kunt boogschieten. Ook vind je in de tuin van het hotel een hele bijzonder biertuin terug; hier kan je – met name zomers – genieten van allerlei lekkere, koude bieren. De dag begin je in ieder geval goed met dank aan het ontbijtbuffet, waarna je ’s avonds in de bistro ook geniet van lekkere specialiteiten.

Omgeving van het hotel


Voor natuurliefhebbers is dit eigenlijk een perfect hotel. Het hotel is midden in de bossen gelegen en wordt verder omgeven door een en al natuurgebieden. Je kunt hier allerlei fiets- en wandeltochten afleggen, waarbij je je ongetwijfeld vergaapt aan de indrukwekkende omgeving. Mocht je een fiets- of wandeltocht maken, is de kans groot dat je meerdere kastelen, burchten, valleien en rotspartijen tegen komt! Ook allerlei omliggende plaatsen, zoals Kopp & Cochem & Daun, zijn het bezoeken meer dan waard.

Faciliteiten Wolffhotel

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Wolffhotel

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Wolffhotel in Kopp. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.