Opal Hotel Idar-Oberstein

Mainzer Str. 34, 55743 Idar-Oberstein

Opal Hotel Idar-Oberstein aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Opal Hotel Idar-Oberstein

In Europa zijn meerdere gebieden te vinden waar prachtige juwelen gemaakt worden. Dat is onder meer het geval in de stad Idar-Oberstein; deze stad is eigenlijk het epicentrum in Duitsland van de prachtige juwelen. In en rondom deze stad worden namelijk allerlei edelstenen gewonnen, waarna deze edelstenen in de enige edelsteenmijn van Europa omgetoverd worden tot prachtige sieraden. Wil je dit met eigen ogen aanschouwen? Dat is mogelijk! Boek een verblijf in het Opal Hotel Idar-Oberstein en geniet van deze prachtige ambachtelijke tak van sport.

Faciliteiten van Opal Hotel Idar-Oberstein

Als je de stad Idar-Oberstein binnen komt rijden, zie je één gebouw er met kop en schouders bovenuit steken. Dat is het Opal Hotel Idar-Oberstein; dit hotel is namelijk gevestigd in het hoogste gebouw van dit stadje. Doordat het hotel zo hoog is, is er ook voldoende ruimte voor verschillende faciliteiten. Zo kan je genieten van een heerlijk ontbijtbuffet in de gezellige ontbijtruimte. Het is helaas niet mogelijk om ín het hotel te dineren, maar in de nabije omgeving vind je meerdere leuke restaurants tegen. Nadat je ’s avonds van een indrukwekkende dag terug in het hotel komt, geniet je van een lekker drankje in de gezellige bar van het hotel. Het parkeren van de auto is tegen betaling mogelijk, terwijl het gebruik maken van de Wifi wel volledig kosteloos is.

Omgeving van het hotel

Dit hotel is gelegen midden in de stad Idar-Oberstein; de stad die vanwege de winning van edelstenen bekend staat. In de stad vind je onder meer een museum én de enige edelstenenmijn van Europa. Deze mijn is zelfs opengesteld voor publiek; je kunt dus met eigen ogen gaan bekijken hoe de juwelen/sieraden gemaakt worden. Verder vind je in de omgeving ook prachtige landschappen terug, aangezien dit stadje gelegen is in het natuurgebied Hunsrück. Dit natuurgebied staat voornamelijk bekend vanwege de rotsformaties en de (flinke) hoogteverschillen; een prima omgeving dus voor het maken van indrukwekkende fiets- en wandeltochten!

Faciliteiten Opal Hotel Idar-Oberstein

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Opal Hotel Idar-Oberstein

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Opal Hotel Idar-Oberstein in Idar-Oberstein. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.