Landhaus Schend

Hauptstraße 9, 54552 Immerath

Landhaus Schend aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Landhaus Schend

Als je een bezoek aan de Duitse Eifel wilt brengen, heb je de keus uit meerdere soorten verblijven. Mocht je écht van de Duitse gemoedelijkheid willen genieten, is een verblijf in Landhaus Schend van harte aan te raden. Dit gezellige hotel is te vinden in de Duitse plaats Immerath; een plaatsje in de Duitse deelstaat Rijnland-Palts. Deze plaats heeft een unieke ligging, aangezien je je in de Eifel bevindt, maar je ook binnen een kort tijdsbestek in het Moezelgebied kunt staan. Voor fiets- en wandelliefhebbers vormt dit hotel in ieder geval de perfecte uitvalsbasis tijdens een vakantie of een weekendje weg!

Faciliteiten Landhaus Schend


Zodra je bij Landhaus Schend aankomt, zie je direct dat het hotel er keurig verzorgd uit ziet. Dat geldt niet alleen voor de buitenkant, maar ook voor de binnenkant van het hotel. De kamers zien er keurig uit en de verschillende faciliteiten zijn ook prima verzorgd. In het hotel kan je bijvoorbeeld volledig tot rust komen in de sauna, in de whirlpool of genieten van een massage. Je kunt echter ook sporten in de fitnessruimte van het hotel of genieten van een lekker drankje op het zonneterras van het hotel. De dag start je goed én sluit je goed af in het restaurant van dit hotel. Verder is het parkeren van de auto gratis en dat geldt ook voor het gebruik maken van de Wifi.

Omgeving van het hotel

Over de omgeving van dit hotel zouden hele boeken geschreven kunnen worden. De Eifel is geweldig, maar dat geldt ook voor het nabijgelegen Moezelgebied. Behalve deze twee prachtige natuurgebieden vind je ook meerdere leuke dorpjes en grotere steden in de omgeving terug. Als je er met de fietsen of wandelend op uittrekt, geniet je in ieder van indrukwekkende landschappen en onvergetelijke tochten!

Faciliteiten Landhaus Schend

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Landhaus Schend

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Landhaus Schend in Immerath. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.