‘T Witte Hoes

Dorpsstraat 35, 6731 AS Otterlo

‘T Witte Hoes aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over ‘T Witte Hoes

Hotel ’t Witte Hoes in Otterlo is een prachtige locatie in een oude dokterswoning. Deze is uiterst geschikt om als groepsaccommodatie te boeken, omdat het gebouw zo mooi is opgedeeld in een voor- en achterhuis. Dat maakt het makkelijk om ook kleinere groepen samen te kunnen laten komen, waar zij een gevoel van privacy hebben, maar ook de andere hotelgasten ongestoord kunnen genieten van hun eigen vakantie. Het hotel ligt op de rand van de Veluwe en is daarom de perfecte plek om te overnachten voor wie een weekendje wil genieten van de natuur. Ook zijn er genoeg andere activiteiten in de buurt, en ’t Witte Hoes staat altijd voor je klaar om dat te helpen organiseren!

Kamers en faciliteiten

Zoals al genoemd is ’t Witte Hoes de perfecte locatie voor gezelschappen, zowel voor zakelijke als privéaangelegenheden. In ’t Voorhuis zijn 10 tweepersoonskamers met eigen badkamers, en er is een huiskamerrestaurant en een terras, omdat je juist gekomen bent om samen tijd door te brengen!
Lijkt je dat iets te groot voor jouw gezelschap, kun je ook kiezen voor ’t Achterhuis. Dit gedeelte beschikt over 3 tweepersoonskamers, en ook hier is er weer een gezellige woonkamer en een terras om samen te kunnen zijn of te kunnen vergaderen. Beide gedeeltes hebben ook goed uitgeruste keukens. Verder is er natuurlijk ook de mogelijkheid om gewoon een kamer te boeken. Je kunt dan kiezen tussen een kleine of een standaard kamer.

Omgeving

’t Witte Hoes is een prachtige, historische locatie, waar je nog steeds in veel details de dokterswoning terugziet die het in de vorige eeuw geweest is. Omdat het aan de rand van de Veluwe ligt, is het een perfecte uitvalsbasis voor fietsers en wandelaars. Er zijn veel routes beschikbaar, of je kunt een wandeling met de boswachter boeken. Verder is het Kröller Müller museum dichtbij, waar je kunt genieten van een dag vol kunst! De Boshut is een hut midden op de Veluwe dat ook deel uitmaakt van ’t Witte Hoes. Dit is een locatie dom samen te komen en behoort dus ook tot de boekingsmogelijkheden voor gezelschappen die in ’t Witte Hoes verblijven.

Faciliteiten ‘T Witte Hoes

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van ‘T Witte Hoes

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het ‘T Witte Hoes in Otterlo. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.