50|50 Hotel Belmont

Goorsteeg 66, 6718 TB Ede, Nederland

50|50 Hotel Belmont aanbiedingen

  Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

  Informatie over 50|50 Hotel Belmont

  Dit hotel heeft een bijzondere doelstelling. Ooit was het opgericht als opleidingscentrum voor het Leger des Heils, maar sinds twintig jaar heeft het ook zijn deuren geopend als hotel. 50/50 Hotel Belmont is nog steeds een onderdeel van het Leger de Heils en vindt dat iedereen recht heeft op een kans in onze samenleving. Daarom biedt het hotel leer- werk plekken aan voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die op deze manier werkervaring kunnen opdoen en doorstromen naar de arbeidsmarkt. Hun credo is dan ook: “Iedereen doet er toe en mag er zijn”.

  Faciliteiten 50|50 Hotel Belmont

  Vanuit de ruime en modern ingerichte kamers heb je uitzicht over de omgeving. Op de kamers heb je gratis WiFi, televisie, en een eigen badkamer met douche en toilet. Er zijn ook speciale minder valide kamers die rolstoelvriendelijk zijn en in hoogte verstelbare bedden hebben.

  In het restaurant kun je ontbijten, lunchen en ’s avonds voor een 2- of 3 gangen diner kiezen of à la carte bestellen. Het hotel heeft duurzaamheid hoog in het vaandel, en daarom gebruiken ze niet alleen waar mogelijk duurzame en biologische producten, maar gebruiken ze ook producten uit eigen tuin. Het hotel voert een non-alcoholbeleid, biedt wel een ruim assortiment met alternatieven.

  Ontdek de prachtige omgeving van Ede

  50/50 Hotel Belmont ligt aan de rand van de Veluwe, een fantastisch natuurgebied met bossen en uitgestrekte heidevelden. Voor buitenrecreatie ben je hier dus aan het goede adres. Het hotel heeft een midget-golf baan en je kunt fietsen huren. Als je gaat wandelen of fietsen kun je ook nog een lunchpakketje bestellen. Bij de receptie kun je wandelkaarten voor het gebied krijgen. Je kunt op de fiets naar het Kröller-Müller Museum om daar de uitgebreide collectie hedendaagse kunt te bewonderen en door het museumpark te wandelen.

  Dus voor een warme gastvrije sfeer en het ontmoeten van bijzondere mensen moet je zeker een keer naar 50/50 Hotel Belmont komen.

  Faciliteiten 50|50 Hotel Belmont

  Wifi
  Fiets verhuur
  Parkeren
  Huisdieren
  24 uurs receptie
  Airconditioning
  Bar
  Bagage opslag
  Frisdrank automaat
  Lift
  Ontbijt
  Restaurant
  Schoenen poetsmachine
  Stomerij
  Vergaderzaal
  Wasserij
  Sauna
  Zwembad
  Zonnebank
  Fitness
  Kluis
  Zwembad binnen
  Zwembad buiten
  Auto opladen
  Golfbaan in de buurt
  Hotel rolstoelvriendelijk

  Volg ons op Facebook

  De beste hotel aanbiedingen vind je op onze Facebook pagina.