Bastion Hotel Arnhem

Eusebiusplein 1a, 6811 HE Arnhem

Bastion Hotel Arnhem aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Bastion Hotel Arnhem

In ons land vind je meerdere super gezellige steden die het bezoeken meer dan waard zijn. Mogelijk denk je nu direct aan Amsterdam, Utrecht en Eindhoven, maar dan doe je de stad Arnhem absoluut te kort. Deze Gelderse stad heeft een bruisend centrum, prachtige gebieden rondom de stad én kent een perfecte combinatie van rust en roering. Mocht je deze stad willen bezoeken, is een verblijf in het centrum zeker aan te raden. Op dat vlak is Bastion Hotel Arnhem een prima uitvalsbasis; dit hotel ligt namelijk op loopafstand van het bruisende centrum van deze gezellige stad.

Faciliteiten van Bastion Hotel Arnhem

Kom je met jouw auto naar het hotel toe? Je kunt betaald gebruik maken van de parkeergelegenheid van dit hotel, waardoor jouw auto in ieder geval veilig geparkeerd staat. Vervolgens kan je inchecken en krijg je de sleutel van jouw stijlvolle en keurig verzorgde hotelkamer. Vanaf dat moment begint het genieten; je kunt heerlijk ontbijten in het restaurant, je kunt heerlijk dineren in het restaurant, je kunt bijkomen op het terras, je kunt even lekker sporten in de fitnessruimte en je kunt een afzakkertje doen in de bar van het hotel. Ondertussen maak je overal in het hotel ook nog gratis gebruik van de Wifi verbinding.

Omgeving van het hotel

Het Bastion Hotel Arnhem ligt eigenlijk om de hoek van de Korenmarkt. De Korenmarkt is dé plek waar alles plaatsvindt in Arnhem; hier vind je gezellige terrasjes, leuke cafés en kan je ook ’s avonds leuk op stap gaan. Daarnaast vind je rondom de Korenmarkt ook nog allerlei leuke winkelstraten; onder meer de Ketelstraat en de Vijzelstraat zijn erg leuk. Mocht je even tot rust willen komen, kan je naar één van de prachtige natuurgebieden rondom Arnhem. Daar vind je overigens ook nog meerdere bezienswaardigheden, zoals Burgers’ Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum.

Faciliteiten Bastion Hotel Arnhem

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Bastion Hotel Arnhem

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Bastion Hotel Arnhem in Arnhem. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.