Star Lodge Hotels

Biltsestraatweg 92, 3573 PS Utrecht

Star Lodge Hotels aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Star Lodge Hotels

Weinig steden in ons land zijn met Utrecht te vergelijken. De binnenstad van Utrecht is gezellig te noemen, terwijl de omliggende gebieden ook het nodige te bieden hebben. Wil je graag een bezoekje aan deze stad én aan de omliggende omgeving brengen? Dan kun je uit meerdere hotels kiezen, waarbij het Star Lodge Hotels een interessante budgetkeuze is. Dit hotel is alles behalve prijzig te noemen en biedt absoluut het nodige gemak en comfort. Ook is de ligging van dit hotel erg fraai te noemen!

Faciliteiten van Star Lodge Hotels

In totaal telt dit hotel 85 hotelkamers. Al deze kamers zijn van alle gemakken voorzien, waardoor je in jouw hotelkamer niks tekort komt. Ook in de rest van het hotel zijn alle faciliteiten dik in orde. Zo kun je heerlijk ontbijten in de ontbijtzaal en kun je op het terras genieten van de heerlijke temperaturen. Mocht je in de avond nog een lekker drankje willen doen, ben je hiervoor in de lounge van het hotel aan het juiste adres.


In dit designhotel is de Wifi-verbinding gratis toegankelijk en kun je ook fietsen huren. Verder is het mogelijk om je auto betaald te parkeren op de parkeerplaats van het Star Lodge Hotels.

Omgeving van het hotel

In en rondom de stad Utrecht vind je meerdere parken terug, waaronder De Voorveldse Polder. Aan dit gezellige stadspark is het Star Lodge Hotels gelegen; binnen 15 á 20 minuten wandelen sta je vanuit dit hotel al in het centrum van Utrecht. Aangezien je bij het hotel ook fietsen kunt huren, is het ook mogelijk om deze tocht op de fiets af te leggen. In de stad zelf kun je vervolgens allerlei dingen doen, bekijken en ontdekken. Beklim de Domtoren, geniet van de leuke winkels op de Oudegracht en breng een bezoek aan de vele musea!

Faciliteiten Star Lodge Hotels

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Star Lodge Hotels

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Star Lodge Hotels in Utrecht. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.