Malie Hotel Utrecht

Maliestraat 2, 3581 SL Utrecht

Malie Hotel Utrecht aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Malie Hotel Utrecht

In het midden van ons land is de gezellige stad Utrecht te vinden. Een stad met een onwijs leuke binnenstad, terwijl de omliggende omgeving ook zeer fraai te noemen is. Het is niet voor niets dat deze omgeving het Groene Hart genoemd wordt, terwijl ook de Utrechtse Heuvelrug onwijs fraai te noemen is. Wil jij ook een bezoekje aan deze stad brengen? Dan kun je uit meerdere hotels kiezen, waarbij om meerdere redenen een verblijf in het Malie Hotel Utrecht absoluut aan te raden is.

Faciliteiten van Malie Hotel Utrecht


Als je bij dit hotel aankomt, weet je niet wat je ziet. Het hotel is namelijk gevestigd in een herenhuis uit de 19e eeuw; een prachtig gebouw dus. Het hotel is niet alleen vanaf de buitenkant fraai om te zien, maar óók zeker vanaf de binnenkant. Zo heeft het hotel een prachtige ontbijtzaal en ook nog een leuke stadstuin.

Het hotel heeft verder nog een gezellige lobby (inclusief bibliotheek). In deze lobby kun je heerlijk tot rust komen en genieten van de gezelligheid. Mocht je aan het einde van de dag een hapje willen eten, vind je daar in de omgeving meerdere leuke restaurants voor. Het parkeren van de auto is tegen betaling mogelijk. Tijdens jouw verblijf in het Malie Hotel Utrecht maak je wel gratis gebruik van de Wifi verbinding.

Omgeving van het hotel


Het Malie Hotel Utrecht bevindt zich op 1,5 km afstand van het stadscentrum van Utrecht. Binnen een kwartiertje wandelen sta je dus bij de Domtoren en op de Oudegracht; vanaf dat moment kan het échte genieten gaan beginnen. Ben je meer een natuurliefhebber? Dan zit je in deze omgeving ook zeker goed. Al met al kun je elke dag van jouw verblijf in het Malie Hotel Utrecht op een super leuke manier invullen.

Faciliteiten Malie Hotel Utrecht

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Malie Hotel Utrecht

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Malie Hotel Utrecht in Utrecht. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.