Hotel Oorsprongpark

F.C.Dondersstraat 12, 3572 JH Utrecht

Hotel Oorsprongpark aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel Oorsprongpark

Hotel Oorsprongpark is een twee sterren bed & breakfast hotel in Utrecht, en bevindt zich binnen loopafstand van het gezellige winkel- en uitgaanscentrum van Utrecht met vele restaurants waar je heerlijk kunt dineren.

Faciliteiten

Het hotel biedt prima verzorgde kamers in verschillende groottes en een uitgebreid ontbijt tegen aantrekkelijke prijzen. WiFi internet is gratis. Het hotel heeft geen eigen parkeerplaats. Wel is er voldoende parkeergelegenheid rondom het hotel. Tussen 21.00 uur en 09.00 uur, en op zon- en feestdagen is het parkeren gratis. Als alternatief kun je gebruik maken van P&R De Uithof. 

Omgeving

Ook voor een bestemming buiten het centrum is het hotel ideaal gelegen. De Universiteit van Utrecht (de Uithof), de Jaarbeurs en het Beatrix theater zijn gemakkelijk en snel te bereiken met het openbaar vervoer. Op slechts 50 meter afstand van het hotel vertrekken de (snel)bussen nagenoeg iedere vijf minuten.

Faciliteiten Hotel Oorsprongpark

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel Oorsprongpark

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel Oorsprongpark in Utrecht. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.