Mühlenthalers Park Hotel

Granastraße 26, 54329 Konz

Mühlenthalers Park Hotel aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Mühlenthalers Park Hotel

Het Mühlenthalers Park Hotel is een eenvoudig, maar comfortabel 3-sterrenhotel. Bij de bouw van het hotel werd er voor gekozen om gebruik te maken van heel wat groen. Dat is niet alleen terug te zien in de afsluiting van het terras, maar ook in de decoratie van de gevel waar het hotel over beschikt. Dit zorgt er voor dat deze accommodatie een aantrekkelijke, natuurlijke uitstraling heeft gekregen die perfect aansluit op de omgeving. Wie op zoek is naar een voordeligere, maar tegelijkertijd toch nog steeds uitermate comfortabele accommodatie in Konz kan het Mühlenthalers Park Hotel zeker en vast overwegen.

Faciliteiten en kamers van het Mühlenthalers Park Hotel

De kamers die deel uitmaken van het hotel zijn individueel ingericht. Dit betekent dat de indeling van de verschillende kamers onderling sterk kan verschillen. Alle kamers die in dit hotel zijn terug te vinden zijn overigens voorzien van een eigen badkamer met een haardroger. In alle kamers is verder een zithoek terug te vinden en is er een badjas voor handen voor de gasten. Voor mensen die met huisdieren reizen is het goed om te weten dat ook deze welkom zijn in dit hotel. Alle gasten profiteren bovendien tijdens hun verblijf ook van een volledig gratis draadloze internetverbinding.

Het is bij het hotel mogelijk om een standaard kamer te boeken, maar er zijn ook appartementen beschikbaar. Zou je dus met andere woorden graag een kamer met een keuken of kitchenette ter beschikking willen hebben? Dan is ook dat een mogelijkheid. De appartementen hebben bovendien ook allen een uitnodigend balkon waarop het heerlijk vertoeven is. Mensen die met hun eigen auto naar het hotel afreizen kunnen deze tot slot gewoon eenvoudig parkeren op de gratis parking die daarvoor is voorzien.

Een fijne, natuurlijke omgeving om te ontdekken

Natuurliefhebbers en mensen die houden van een leuke wandeling komen in de omgeving van het hotel absoluut aan hun trekken. Een absolute aanrader is bijvoorbeeld een wandeling maken langs de Zusammenfluss von Saar und Mosel. Bovendien zijn er in de omgeving ook nog allerhande leuke bezienswaardigheden terug te vinden waar je kennis mee kan maken. Het gaat hierbij niet alleen om de Basilica of Constantine, maar ook om de binnenstad van Trier. In ieder geval zijn er voor iedereen ruim voldoende zaken aanwezig in de omgeving van het hotel waardoor je, je hier zeker geen moment hoeft te vervelen.

Faciliteiten Mühlenthalers Park Hotel

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Mühlenthalers Park Hotel

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Mühlenthalers Park Hotel in Konz. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.