Hotel Restaurant Lekker

Hinterburg 8, 54347 Neumagen-Dhron

Hotel Restaurant Lekker aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel Restaurant Lekker

Wist je dat Duitsland ook een land is waar wijn verbouwd wordt? Dat is onder meer het geval in Neumagen-Dhron. Dit dorpje is het oudste wijndorp van Duitsland en herbergt meerdere, prachtige monumentale panden. In één van deze panden – uit de 17e eeuw – is het Hotel Restaurant Lekker gevestigd is. Dit hotel ligt op slechts 100 meter van het middeleeuwse centrum en is daarmee een prima uitvalsbasis. Vanuit dit hotel geniet je niet alleen van het centrum van Neumagen-Dhron, maar ook van de omliggende natuurgebieden. Zo bevindt onder meer de Moezel zich in de directe nabijheid van dit hotel, evenals verschillende heuvels met fraaie begroeiing.

Faciliteiten van Hotel Restaurant Lekker

Zoals de naam van dit hotel al doet vermoeden, is er in dit hotel een restaurant te vinden. in dit restaurant geniet je ’s ochtends van een heerlijk ontbijtbuffet, terwijl je ’s avonds van heerlijke (streek)gerechten geniet. Het draait hierbij niet alleen om de gerechten, maar om de gehele ambiance waar in dit restaurant sprake van is. Onwijs leuk.

Verder kan je bij het hotel een fiets huren, is er gratis parkeergelegenheid en kan je gratis gebruik maken van de Wifi verbinding. Tegenover het hotel is een speeltuin gelegen; hier kan je met jouw kinderen heerlijk spelen.

Omgeving van het hotel

Indrukwekkende wijngaarden, heuvels, de Moezel en historische gebouwen. Met die woorden kan de omgeving van het Hotel Restaurant Lekker eigenlijk het beste omschreven worden. Zodra je het middeleeuwse dorpje Neumagen-Dhron verlaat, sta je eigenlijk direct in de prachtige natuurgebieden. Hier kan je fiets- en wandeltochten maken én genieten van de rust.

Ben je meer een liefhebber van historie? Dan ben je in het middeleeuwse dorpje aan het juiste adres. Hier vind je meerdere indrukwekkende gebouwen, terwijl je ook naar één van de wijnboeren kunt gaan. Hier kan je de verschillende wijnen proeven en een gezellige dag beleven!

Faciliteiten Hotel Restaurant Lekker

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel Restaurant Lekker

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel Restaurant Lekker in Neumagen-Dhron. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.