Hotel St. Erasmus

Kirchstraße 6a, 54441 Trassem

Hotel St. Erasmus aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel St. Erasmus

In het kleine Duitse plaatsje is het Hotel St. Erasmus gevestigd. Een klein, gezellig en gemoedelijk hotel. Het hotel is geschikt voor rolstoelen, heeft een sublieme ligging en vormt daarmee de perfecte uitvalsbasis voor een leuke vakantie of een rustgevend weekendje weg. In de omgeving kan je in ieder geval voldoende zien, beleven en doen. Dat geldt overigens niet alleen voor de omgeving, maar ook ín het hotel zelf. Het wellnesscentrum van het hotel en het heerlijke restaurant spreken onder meer tot de verbeelding.

Faciliteiten van Hotel St. Erasmus

Het hotel St. Erasmus bestaat uit twee verschillende delen. Aan de ene kant van de weg is het hoofdgebouw te vinden, met daarin ook het restaurant waarin je kunt ontbijten én kunt dineren. Aan de andere kant van de weg is een bijgebouw te vinden, waar je onder meer een kegelbaan en een gezellige bar vindt. In de tuin van het hotel is een speeltuin te vinden, terwijl je ook jouw fiets veilig kunt stallen in de overdekte fietsenstalling van Hotel St. Erasmus. Mocht je tot rust willen komen, kan je gebruik maken van het wellnesscentrum. Aan het einde van de dag geniet je van een heerlijk diner in het goedaangeschreven restaurant. Het gebruik maken van de Wifi én het parkeren van de auto is volledig kosteloos.

Omgeving van het hotel

Hotel St. Erasmus is gelegen vlakbij het welbekende natuurpark Saar-Hunsrück. Dit natuurpark staat onder meer bekend vanwege de prachtige uitzichten, de pittoreske dorpjes en de historische gebouwen. In dit natuurpark vind je overigens ook meerdere wijngaarden terug; deze regio van Duitsland staat hierdoor ook te boek als één van de meest vooraanstaande wijnregio’s. Verder vind je ook nog het Groothertogdom Luxemburg op schootafstand terug; ook hier kan je prachtige fiets- en wandeltochten maken.

Faciliteiten Hotel St. Erasmus

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel St. Erasmus

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel St. Erasmus in Trassem. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.