Landhuis Hotel de Herikerberg

Goorseweg 58, 7475 BE Markelo

Landhuis Hotel de Herikerberg aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Landhuis Hotel de Herikerberg

Overal in het land vind je unieke hotels terug. Het Landhuis Hotel de Herikberg kunnen we absoluut als een uniek hotel benoemen. Het hotel is in een groot landhuis opgezet. Een gezellige en huiskamerachtige sfeer vind je dan ook op veel plekken in het hotel terug. Overigens ligt dit hotel officieel in Markelo; een klein plaatsje nabij Hengelo en Enschede.

Faciliteiten van het hotel

Voor een heerlijk verblijf ben je bij Landhuis hotel de Herikberg aan het juiste adres. Dat is onder andere te danken aan de ruime en comfortabele kamers. Deze kamers zijn van alle gemakken voorzien en hebben onder andere een gezellig zithoekje en grote bedden.

Daarnaast kan je ook je auto veilig en gratis parkeren bij het landhuis. In het hele hotel heb je gratis Wifi, waaronder in de gezellige bar. Ook kan je een heerlijke maaltijd nuttigen in het restaurant ‘Bistro Charles’. Op warme dagen kan je bovendien heerlijk genieten op één van de terrassen van het landhuis.

Omgeving van het hotel

Op relatief korte afstand vind je grote(re) steden zoals Almelo, Hengelo en Enschede terug. Bovendien ben je vanuit dit hotel binnen een kort tijdsbestek in het land van onze oosterburen. Ben je een natuurliefhebber? Ook dan kom je aan je trekken. Het landhuis/hotel is gelegen in een prachtig natuurgebied. Qua bereikbaarheid heb je ook niks te klagen; het hotel ligt op zo’n 10 minuten rijafstand van de A1.

Faciliteiten Landhuis Hotel de Herikerberg

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Landhuis Hotel de Herikerberg

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Landhuis Hotel de Herikerberg in Markelo. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.