Hotel & Restaurant ‘T Holt

Hengevelderweg 1A, 7478 PE Diepenheim

Hotel & Restaurant ‘T Holt aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel & Restaurant ‘T Holt

Je vindt Hotel Restaurant ’t Holt in de Hof van Twente, en wel in het kleinste stadje van de provincie Overijssel: Diepenheim. Diepenheim is een rustieke, schilderachtige stad, met plusminus 2900 inwoners. Als je ooit in Twente geweest bent, weet je dat het er rustig is, en dat is voor liefhebbers van rust erg fijn. Je bent dus aan het juiste adres bij ’t Holt als je toe bent aan serieuze ontspanning. Hotel Restaurant ’t Holt vind je 2,5 km buiten Diepenheim, midden in rustgevende bossen en weiden, naast golfbaan Pitch & Putt Diepenheim. ’t Holt is een persoonlijk hotel met een mooie geschiedenis.

Hotel & Restaurant ‘T Holt faciliteiten

Hotel ’t Holt beschikt over 13 tweepersoonskamers op de begane grond met douche en toilet en is ITS geclassificeerd, waardoor het rolstoelvriendelijk is. Het hotel heeft daarnaast een jachtkamer en een restaurant. Door de opzet en de rustige, groene omgeving is het hotel ook bijzonder geschikt voor reünies, trainingskampen en familiefeesten. In het restaurant kun je bovendien 20 tot 200 mensen kwijt, erg fijn als je iets te vieren hebt!

Omgeving

Hotel Restaurant ’t Holt is omringd door bossen, weides en…kastelen! Jawel, in nabijgelegen stad Laren bijvoorbeeld kun je Kasteel Verwolde bezoeken. Er zijn maar liefst 6 kastelen te vinden in de omgeving van het hotel. Daarnaast is het natuurlijk heerlijk om door de zeer rustige natuur te wandelen, fietsen en rijden. Routes en kaarten hiervoor kun je te allen tijde opvragen in het hotel. Grote steden in de omgeving zijn Hengelo en Enschede, waar je musea kan bezoeken. Dichterbij zijn het Zoutmuseum in Delden, het subtropisch zwemparadijs de Wilder en het Stoommuseum in Haaksbergen, waar je natuurlijk gewoon fijn heen kunt fietsen.

Faciliteiten Hotel & Restaurant ‘T Holt

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel & Restaurant ‘T Holt

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel & Restaurant ‘T Holt in Diepenheim. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.