Hotel & Restaurant ‘T Holt

Hengevelderweg 1A, 7478 PE Diepenheim, Nederland

Hotel & Restaurant ‘T Holt aanbiedingen

  Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

  Informatie over Hotel & Restaurant ‘T Holt

  Je vindt Hotel Restaurant ’t Holt in de Hof van Twente, en wel in het kleinste stadje van de provincie Overijssel: Diepenheim. Diepenheim is een rustieke, schilderachtige stad, met plusminus 2900 inwoners. Als je ooit in Twente geweest bent, weet je dat het er rustig is, en dat is voor liefhebbers van rust erg fijn. Je bent dus aan het juiste adres bij ’t Holt als je toe bent aan serieuze ontspanning. Hotel Restaurant ’t Holt vind je 2,5 km buiten Diepenheim, midden in rustgevende bossen en weiden, naast golfbaan Pitch & Putt Diepenheim. ’t Holt is een persoonlijk hotel met een mooie geschiedenis.

  Hotel & Restaurant ‘T Holt faciliteiten

  Hotel ’t Holt beschikt over 13 tweepersoonskamers op de begane grond met douche en toilet en is ITS geclassificeerd, waardoor het rolstoelvriendelijk is. Het hotel heeft daarnaast een jachtkamer en een restaurant. Door de opzet en de rustige, groene omgeving is het hotel ook bijzonder geschikt voor reünies, trainingskampen en familiefeesten. In het restaurant kun je bovendien 20 tot 200 mensen kwijt, erg fijn als je iets te vieren hebt!

  Omgeving

  Hotel Restaurant ’t Holt is omringd door bossen, weides en…kastelen! Jawel, in nabijgelegen stad Laren bijvoorbeeld kun je Kasteel Verwolde bezoeken. Er zijn maar liefst 6 kastelen te vinden in de omgeving van het hotel. Daarnaast is het natuurlijk heerlijk om door de zeer rustige natuur te wandelen, fietsen en rijden. Routes en kaarten hiervoor kun je te allen tijde opvragen in het hotel. Grote steden in de omgeving zijn Hengelo en Enschede, waar je musea kan bezoeken. Dichterbij zijn het Zoutmuseum in Delden, het subtropisch zwemparadijs de Wilder en het Stoommuseum in Haaksbergen, waar je natuurlijk gewoon fijn heen kunt fietsen.

  Faciliteiten Hotel & Restaurant ‘T Holt

  Wifi
  Fiets verhuur
  Parkeren
  Huisdieren
  24 uurs receptie
  Airconditioning
  Bar
  Bagage opslag
  Frisdrank automaat
  Lift
  Ontbijt
  Restaurant
  Schoenen poetsmachine
  Stomerij
  Vergaderzaal
  Wasserij
  Sauna
  Zwembad
  Zonnebank
  Fitness
  Kluis
  Zwembad binnen
  Zwembad buiten
  Auto opladen
  Golfbaan in de buurt
  Hotel rolstoelvriendelijk

  Volg ons op Facebook

  De beste hotel aanbiedingen vind je op onze Facebook pagina.