Hotel Le Saint-Hubert

Rue des Ardennes 15, 6870 Saint-Hubert

Hotel Le Saint-Hubert aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel Le Saint-Hubert

Het Saint-Hubert ligt in het hart van de Ardennen. Waar je volop kunt genieten van de natuur door verschillende wandel of fietsroutes te volgen. Op een steenworp afstand is het gravenkasteel van Rochefort te bezoeken of dichterbij het Euro Space Center. Dat maakt het verblijf bij Hotel Le Saint-Hubert verrassend.

Faciliteiten van hotel Hotel Le Saint-Hubert

Wanneer je bij het hotel aankomt kun je als hotelgast kosteloos parkeren. In het hotel krijg je een sfeervol ingerichte kamer waarin een televisie, badkamer en gratis wifi inbegrepen zijn. Er is in het hotel ontzettend veel te doen. Je kunt deelnemen aan een kookles. Superleuk. Ook is het mogelijk om heerlijk te eten in dit hotel of te genieten van paardrijden.
Je kunt in de ochtend genieten van een heerlijk ontbijt, lunch in de middag of diner in de late middaguren. Wil je nagenieten van een drankje? Dan is ook dat mogelijk aan de bar van het restaurant of buiten op het terras.

Omgeving

Wil je genieten van de prachtige en uiteenlopende natuur? Wil je wandelen of pak je liever de fiets. Wil je survivallen in de grotten en het begin van de oorsprong van de wereld ontdekken? Of wil je genieten van specialiteiten die dit hotel je te bieden hebt? Je bent tijdens een verblijf gegarandeerd onder de indruk van de veelzijdige mogelijkheden.
Ook bij het hotel zelf kun je deelnemen aan verschillende en uiteenlopende activiteiten. Als je zin hebt om te leren koken. Maar misschien heb je meer met een wandel en ontdekking tocht door de omgeving of wil je liever genieten van een hapje en drankje. Laat je meevoeren met de intense sfeer en vrijheid.

Faciliteiten Hotel Le Saint-Hubert

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel Le Saint-Hubert

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel Le Saint-Hubert in Saint-Hubert. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.