Auberge du Sabotier

Grand'Rue 21, 6870 Saint-Hubert

Auberge du Sabotier aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Auberge du Sabotier

Een werkelijk waar prachtig 17e eeuws hotel gevestigd in een voormalig koetshuis. Dat is het eerste wat je zult zien bij het aankomen bij dit hotel. Dit 3-sterren hotel heeft alles wat je nodig hebt om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur.
Het hotel is gelegen midden in de Ardennen in het plaatje Awenne. Op 8km afstand ligt de toeristische plaats Saint-Hubert maar de kans is aanwezig dat je hier niet zult aankomen zodra je de schitterende natuur rondom het hotel ontdekt. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes in de directe omgeving en dat is ook wat de meeste toeristen hier komen doen.

Kamers van Auberge du Sabotier

Met 14 kamers is het hotel niet zo groot. Mede hierdoor blijf je het gevoel van het karakteristieke gebouw houden, dit vind je ook terug in de gerenoveerde kamers die het hotel heeft. Er zijn diverse kamertypes.
Alle kamers hebben een keurige inrichting. Ze zijn voorzien van 2-persoon bedden op twee 1-persoonsbedden. Hier kan je een voorkeur voor aangeven. De badkamers zijn allen voorzien van een douche met toilet. Roken is op de kamers niet toegestaan, dit mag alleen buiten het hotel. Een tv en telefoon zijn ook op iedere kamer aanwezig.

Faciliteiten in het hotel

In het hotel is het restaurant “les 7 Fontaines” gelegen. In de ochtend kan je hier van een heerlijk ontbijt genieten. In de avond is het een goed restaurant met ingrediënten uit de regio. Met enige regelmaat is er om deze reden een nieuw menu met producten van het seizoen.

Het is leuk om een wandeling te maken door de prachtige tuin met boomgaard van het hotel. In het juiste jaargetij ruikt het hier heerlijk.

Parkeren bij het hotel is kosteloos. Wifi is gratis te gebruiken door het gehele hotel.

Faciliteiten Auberge du Sabotier

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Auberge du Sabotier

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Auberge du Sabotier in Saint-Hubert. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.