Hotel Gulpen

Dorpsstraat 10, 6271 BL Gulpen

Hotel Gulpen aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel Gulpen

Gelegen in het plaatjes Gulpen vind je dit pittoreske en authentieke hotel terug. In het Zuid Limburgse heuvelland is dit ongetwijfeld één van de meest leuke hotels. Het dorpje zelf telt nog geen 4.000 inwoners, maar in de omgeving is ongelooflijk veel te zien en te beleven. Dat is uiteraard allemaal te danken aan de heuvels in Zuid-Limburg.

We kunnen dit hotel het beste omschrijven als een huiskamer. Het hele hotel straalt namelijk gezelligheid en saamhorigheid uit. Dat geldt ook voor de kamers, maar ook voor de lobby en de overige ruimtes in het hotel.

Faciliteiten van het hotel

Als je een stap in één van de hotelkamers zet, valt één ding je ongetwijfeld op. Elke kamer heeft namelijk prachtige Javaanse bedden staan. Daarnaast zijn de kamers van alle gemakken voorzien. Ook kan je elke ochtend genieten van een gratis ontbijtbuffet. Een bijkomend voordeel is dat dit ontbijtbuffet behoorlijk gezond te noemen is.

Wil je na een lange dag nog een lekker hapje eten? Dat kan in het Entre Nous restaurant. Hier kan je van een heerlijke maaltijd genieten. Ga je liever nog een drankje doen? Dan kan je terecht in de huiselijke lobby van het hotel.

Omgeving van het hotel

De omgeving van Hotel Gulpen is redelijk divers te noemen. Vanuit het hotel kan je namelijk op de fiets de prachtige omgeving gaan verkennen. Als je in de auto stapt, ben je echter ook binnen no time in steden zoals Maastricht en Aken (Duitsland). De diversiteit van de omgeving is dan ook bijzonder te noemen.

Faciliteiten Hotel Gulpen

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel Gulpen

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel Gulpen in Gulpen. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.