Gasterij de Poort

Rosstraat 25, 6271 BG Gulpen

Gasterij de Poort aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Gasterij de Poort

Gasterij de Poort is een fijne, gastvrije bed & breakfast in Gulpen, een sfeervolle plaats in het zuidelijkste puntje van het land. Het is een gezellige plek om te genieten van het heerlijke eten, een nachtje te verblijven op doorreis of om een weekendje te vertoeven, om bijvoorbeeld in de Limburgse heuvellandschappen te gaan wandelen. Gasterij de Poort straalt huiselijkheid uit en is nummer één in gezellig samen genieten, waar men in het zuiden van het land nu precies zo goed in is.

Kamers en faciliteiten

Gasterij de Poort heeft 4 kamers ter beschikking, waarvan elk ruim en mooi ingericht, om je direct te laten genieten van de luxe sfeer en een gevoel van thuiskomen. Omdat er maar weinig kamers zijn, kan deze bed & breakfast je op een zeer persoonlijke manier van dienst zijn. Het is daarom niet alleen prettig om hier te verblijven als toerist, maar ook als je op zakenreis bent. Iemand die vaker in Zuid-Limburg moet verblijven, kan Gasterij de Poort daarom kiezen als zijn tweede thuis.

De kamers zijn voorzien van een eigen entree en hebben allemaal een zithoekje met televisie. Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen en daarnaast kun je er natuurlijk ook voor kiezen voor de lunch en het avondeten in het restaurant, een gezellige plek waar iedereen samenkomt om te genieten van de heerlijke bourgondische keuken.

Omgeving van Gasterij de Poort

Gulpen ligt in Zuid-Limburg en is een idyllisch plaatsje, rijk aan geschiedenis. De streek staat bekend om het bourgondisch genieten: het samenkomen om lekker te eten en te drinken. Gasterij de Poort past precies in dit plaatje en wil zijn gasten juist dit gezellige en heerlijke Limburg laten zien.
Je kunt ook erg mooi wandelen in de Limburgse heuvels; Gulpen staat bovendien bekend om een jaarlijkse wandeltocht die de Nacht van Gulpen wordt genoemd. En wat wil je liever, na een dag wandelen in de omringende glooiende landschappen? Natuurlijk weer gezellig op een terras zitten om te genieten van een goed glas wijn of een ijskoud biertje. Zo raak je in Gulpen nooit verveeld!

Faciliteiten Gasterij de Poort

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Gasterij de Poort

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Gasterij de Poort in Gulpen. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.