Gasthof Euverem

Euverem 30, 6271 PK Gulpen

Gasthof Euverem aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Gasthof Euverem

Het Zuid Limburgse dorpje Gulpen is niet al te groot. Toch is dit dorpje gezegend met meerdere fraaie hotels. Een van die hotels is het Gasthof Euverem. Dit dorpje is gelegen in Gulpen, maar ligt min of meer in een buitengebied van dit dorpje. Het plaatsje Slenaken is eveneens op korte afstand van dit hotel.

We kunnen het hotel het beste als een charmant hotel omschrijven. Een hotel waarin het personeel vriendelijk is, waarin je weinig poespas hoeft te verwachten en waarin de kamers prima in orde zijn.

Faciliteiten van het hotel

Een blikvanger in dit hotel is het restaurant. Het eten is behoorlijk goed te noemen en je hebt een fraai uitzicht over de omgeving. Daarnaast kan je ook terecht op één van de gezellige terrassen van het hotel.

In dit hotel heb je overal de beschikking over een prima Wifi verbinding. De kamers zijn allen behoorlijk ruim en comfortabel. Wellicht een leuke toevoeging is nog dat dit hotel door een familie gerund wordt. Deze familie hecht vele waarde aan gastvrijheid; dat is dan ook goed merkbaar. Kom je op de fiets naar dit hotel toe? Dan biedt het hotel een prima fietsenstalling voor je fietsen.

Omgeving van het hotel

Gulpen is een pittoresk dorpje in het heuvelachtige Zuid-Limburg. Vanuit het Gasthof Euverem kan je deze regio dan ook prachtig verkennen ter voet of op de fiets. Maar, je bent met de auto ook zo in grote steden. Dat geldt voor zowel steden in België, Duitsland (Aken) als in Nederland (Maastricht). Alleen al qua ligging is dit dan ook absoluut een prima hotel.

Faciliteiten Gasthof Euverem

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Gasthof Euverem

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Gasthof Euverem in Gulpen. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.