Gasthof Euverem

Euverem 30, 6271 PK Gulpen, Nederland

Gasthof Euverem aanbiedingen

  Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

  Informatie over Gasthof Euverem

  Het Zuid Limburgse dorpje Gulpen is niet al te groot. Toch is dit dorpje gezegend met meerdere fraaie hotels. Een van die hotels is het Gasthof Euverem. Dit dorpje is gelegen in Gulpen, maar ligt min of meer in een buitengebied van dit dorpje. Het plaatsje Slenaken is eveneens op korte afstand van dit hotel.

  We kunnen het hotel het beste als een charmant hotel omschrijven. Een hotel waarin het personeel vriendelijk is, waarin je weinig poespas hoeft te verwachten en waarin de kamers prima in orde zijn.

  Faciliteiten van het hotel

  Een blikvanger in dit hotel is het restaurant. Het eten is behoorlijk goed te noemen en je hebt een fraai uitzicht over de omgeving. Daarnaast kan je ook terecht op één van de gezellige terrassen van het hotel.

  In dit hotel heb je overal de beschikking over een prima Wifi verbinding. De kamers zijn allen behoorlijk ruim en comfortabel. Wellicht een leuke toevoeging is nog dat dit hotel door een familie gerund wordt. Deze familie hecht vele waarde aan gastvrijheid; dat is dan ook goed merkbaar. Kom je op de fiets naar dit hotel toe? Dan biedt het hotel een prima fietsenstalling voor je fietsen.

  Omgeving van het hotel

  Gulpen is een pittoresk dorpje in het heuvelachtige Zuid-Limburg. Vanuit het Gasthof Euverem kan je deze regio dan ook prachtig verkennen ter voet of op de fiets. Maar, je bent met de auto ook zo in grote steden. Dat geldt voor zowel steden in België, Duitsland (Aken) als in Nederland (Maastricht). Alleen al qua ligging is dit dan ook absoluut een prima hotel.

  Faciliteiten Gasthof Euverem

  Wifi
  Fiets verhuur
  Parkeren
  Huisdieren
  24 uurs receptie
  Airconditioning
  Bar
  Bagage opslag
  Frisdrank automaat
  Lift
  Ontbijt
  Restaurant
  Schoenen poetsmachine
  Stomerij
  Vergaderzaal
  Wasserij
  Sauna
  Zwembad
  Zonnebank
  Fitness
  Kluis
  Zwembad binnen
  Zwembad buiten
  Auto opladen
  Golfbaan in de buurt
  Hotel rolstoelvriendelijk

  Volg ons op Facebook

  De beste hotel aanbiedingen vind je op onze Facebook pagina.