Hotel De Gravin van Vorden

Stationsweg 24, 7251 EM Vorden

Hotel De Gravin van Vorden aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel De Gravin van Vorden

In de provincie Gelderland is een klein plaatsje genaamd Vorden te vinden. In dit kleine plaatsje is het gezellige Hotel Gravin van Vorden te vinden; dit hotel ziet er fraai uit, heeft een geweldige ligging en biedt meerdere arrangementen aan.

Het plaatsje Vorden heeft een geweldige ligging, aangezien je snel in steden zoals Zutphen, Apeldoorn en Hengelo staat. Ook Doetinchem, Arnhem en Deventer bevinden zich op niet al te grote afstand vanaf Vorden. Rondom het hotel zijn er echter ook prachtige natuurgebieden te vinden, waardoor je hier ook heerlijke fiets- en wandeltochten kunt maken.

Kamers van Hotel Gravin van Vorden

In Hotel Gravin van Vorden zijn 14 hotelkamers én een tuinhuis te vinden. Dit tuinhuis is een grote kamer die geschikt is voor 2, 3 of 4 personen. Deze kamer staat los van het hotel in de natuur en heeft een grote huiskamer. Ook heeft deze kamer een groot balkon; al met al is het heerlijk vertoeven in het Tuinhuis.

Dat geldt niet alleen voor het Tuinhuis, maar ook voor alle andere accommodaties. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer, van een televisie en van een gratis Wifi verbinding. Tussen de verschillende kamers bestaan wel enige verschillen op het gebied van inrichting, afmetingen en luxe. Bij het reserveren een kamer heb je in ieder geval genoeg keus bij Hotel Gravin van Vorden.

Faciliteiten van Hotel Gravin van Vorden

De naam Gravin van Vorden is niet alleen aan het hotel gekoppeld, maar ook een café en een restaurant. Dit restaurant staat onwijs hoog aangeschreven en is het bezoeken meer dan waard. In dit restaurant kan je dagelijks van een heerlijke lunch en diner genieten.

Tevens is het mogelijk om een arrangement te boeken bij dit hotel. Je boekt daarbij in feite een hotelkamer in combinatie met bijvoorbeeld de lunch of met het diner. Ook geeft het hotel graag advies over de prachtige wandeltochten in de omgeving, waaronder het welbekende Pieterpad. Het parkeren van de auto kan veilig op de parkeerplekken van het hotel. Wil je de omgeving graag met de fiets verkennen? Bij het hotel kan je fietsen huren!

Faciliteiten Hotel De Gravin van Vorden

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel De Gravin van Vorden

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel De Gravin van Vorden in Vorden. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.