Hotel de Achterhoek

Huenderstraat 1, 7245 BJ Laren

Hotel de Achterhoek aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel de Achterhoek

Een inspirerend, verrassend en een tikkeltje eigenwijs. Met die woorden omschrijft Hotel de Achterhoek zichzelf. Dit hotel is gelegen in Laren (Gelderland) en hanteert een unieke regeling. Dit is namelijk een hotel zonder een receptie; voor het inchecken krijg je een unieke toegangscode. Deze toegangscode geeft vervolgens toegang tot het hotel en tot jouw kamer. Het hotel ziet er prachtig, heeft een unieke ligging en biedt meerdere interessante faciliteiten.

Kamers van Hotel De Achterhoek

In Hotel de Achterhoek zijn meerdere soorten kamers te vinden. Deze kamers hebben een eigen naam gekregen: De Achterhoekse Bedstee, de Achterhoekse Klasse en de Achterhoekse Suite. De Achterhoekse Bedstee biedt plaats aan maximaal 2 personen en heeft een unieke inrichting. Het bed is namelijk echt in de vorm van een ouderwetse bedstee geplaatst, maar dan wel met voldoende ruimte.

De Achterhoekse Klasse is een compacte kamer met een landelijke en gezellige sfeer. De kamer is van alle gemakken voorzien, waaronder een eigen badkamer, een tafeltje en een televisie. Vanaf de Achterhoekse Klasse heb je altijd uitzicht op het prachtige dorp.

De Achterhoekse Suite is eigenlijk de grootste en meest luxueuze variant in dit hotel. De kamer heeft een groot bed, een gezellig zitje, een eigen badkamer en een grote televisie. Al met al kom je in alle drie de soorten kamers helemaal niks tekort.

Faciliteiten van Hotel de Achterhoek

In Hotel De Achterhoek is het niet mogelijk om te ontbijten, maar dat kan wel in één van de drie nabijgelegen cafés en restaurants. Dat geldt ook voor de lunch en voor het diner. In het hotel zijn echter wel een koffie- en frisdrankautomaat te vinden; ook deze automaten zijn volledig onbemand, net zoals de rest van het hotel.

In het hotel heb je overal gratis Wifi verbinding en je kunt je auto veilig parkeren bij het hotel. Vanuit het hotel kan je vervolgens prachtige wandel- en fietstochten maken door de bosrijke omgeving in Gelderland.

Faciliteiten Hotel de Achterhoek

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel de Achterhoek

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel de Achterhoek in Laren. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.