Logis Hotel De Tuinkamer

Hengeloseweg 1, 7261 LV Ruurlo

Logis Hotel De Tuinkamer aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Logis Hotel De Tuinkamer

In het coulissen landschap van de Achterhoek biedt achter elke bocht een nieuw uitzicht. Achter één van die bochten vind je Logis Hotel De Tuinkamer. Deze voormalige boerderij die is omgebouwd tot kleinschalig hotel ligt in Ruurlo, midden in de Achterhoek.

De faciliteiten van het hotel

De negen sfeervolle hotelkamers hebben een eigen badkamer met douche of bad en toilet, een comfortabel bed en een televisie.

Het restaurant voor fijnproevers van de Tuinkamer is onderscheiden met een Bib Gourmand van Michelin en een Table Distinguée van Logis. Alleen al de excellente keuken is dus een reden om een verblijf te boeken in Logis Hotel. Het restaurant vindt je in een aangebouwde serre, en heeft een prachtig uitzicht op de omliggende tuin. Probeer zeker de aparte kreeftenkaart, met verse kreeft die rechtsreeks uit het aquarium komt. De bar is ingericht in het oudste deel van de boerderij. Je kunt lekker knus bij de open haard genieten van een kopje koffie met wat lekkers of een glaasje wijn.

In de tuin kun je lekker een boek lezen of even heerlijk ontspannen, en bij mooi weer kun je ook van de avondmaaltijd genieten in de tuin.

Omgeving

In de omgeving lopen een aantal interessante wandelroutes en leuke fietsroutes. Fietsen kun je stallen in de fietsenstalling en je e-bike kun je bij het hotel opladen. Als je geen fiets hebt meegenomen maar toch graag één van de routes zou willen uitproberen, dan kun je ook een fiets huren bij het hotel. Het is ook een prachtige omgeving om te paard te ontdekken.

In de omgeving van het hotel vind je meerdere golfbanen, maar als je een fanatiek golfer bent, kunt je ook het golf-arrangement boeken die wordt aangeboden samen met Golfclub Zelle. Een bezoek aan het Museum MORE met een grote collectie van werken van de kunstenaar Carel Willink is zeker ook de moeite waard. Kortom de Achterhoek heeft tal van verrassende mogelijkheden die verscholen liggen achter elke bocht.

Faciliteiten Logis Hotel De Tuinkamer

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Logis Hotel De Tuinkamer

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Logis Hotel De Tuinkamer in Ruurlo. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.