Hotel Annaberg

Annabergstraße 1, 67098 Bad Dürkheim

Hotel Annaberg aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel Annaberg

Hotel Annaberg vinden we (weinig verrassend) terug op de zogenaamde Annaberg, tussen de plaatsen Bad Dürkheim en Leistadt. In de buurt van deze accommodatie kan je niet alleen prachtige wijngaarden terugvinden, je kan er ook leuke natuurwandelingen maken in enkele zeer mooie bossen. Deze accommodatie welke wordt beheerd door een familie werd geïmplementeerd in een volledig omgebouwde wijnboerderij. Gasten die hier verblijven kunnen ook altijd rekenen op een uitermate comfortabel en eigenlijk zelfs luxueus verblijf.

Faciliteiten en kamers van Hotel Annaberg

Alle kamers die deel uitmaken van het Hotel Annaberg zijn prachtig vormgegeven. De kamers beschikken niet alleen over een licht karakter, daarnaast zijn ze ook allemaal voorzien van kwalitatief, houten meubilair. Dit gecombineerd met hoogwaardige voorzieningen en vrolijke kleuren zorgt er voor dat Hotel Annaberg absoluut zeer aantrekkelijke kamers aanbiedt. Buiten de standaard kamers zijn er ook nog speciale suites beschikbaar. Deze bieden gasten zomaar even nog meer luxe aan tijdens hun verblijf. Alle gasten die hier verblijven krijgen ook de beschikking over een gratis, snelle draadloze internetverbinding.

In het Schöne Anna restaurant van het Hotel Annaberg worden niet alleen heerlijke regionale en internationale gerechten geserveerd, daarnaast kan je ook een keuze maken uit een fantastische wijnkaart. Voor mensen die tijdens hun vakantie graag genieten van culinaire hoogstandjes is deze accommodatie dus eveneens zeker het overwegen waard.

Op verkenning langs de Duitse wijnroute

In de buurt van het Hotel Annaberg zijn heel wat fantastische plaatsen te ontdekken. Je verkent hier in eerste instantie natuurlijk het zeer aantrekkelijke landschap van de Duitse Wijnroute. Dat is echter niet alles. Een andere absolute top bezienswaardigheid uit de buurt is namelijk het reservaat Pfälzerwald. De omgeving waar dit hotel in is terug te vinden is eveneens een ware aanrader voor mensen die houden van een iets actievere vakantie. Zo kan je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om te gaan hiken op Kalmit Mountain. Wil je graag samen met de kinderen verblijven op deze locatie? Dan is het interessant om te weten dat het Holiday Park Plopsa is terug te vinden op een afstand van zo’n 19 kilometer. Ook voor een gezellige en leuke gezinsvakantie ben je hier dus sowieso aan het juiste adres!

Faciliteiten Hotel Annaberg

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel Annaberg

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel Annaberg in Bad Dürkheim. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.