Landgasthof en Hotel Zum Schwan

Kaiserslauterer Str. 4, 67705 Trippstadt

Landgasthof en Hotel Zum Schwan aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Landgasthof en Hotel Zum Schwan

Mocht je graag naar Duitsland op vakantie gaan, heb je de keus uit meerdere fraaie gebieden. Veel van deze gebieden herbergen prachtige landschappen en zijn ook zeer gezellig te noemen. Dat is ook het geval bij de Duitse deelstaat Rijnland-Palts. Deze deelstaat ademt een en al gezelligheid uit en herbergt meerdere leuke dorpjes. Het dorpje Trippstadt is daar een kenmerkend voorbeeld van, inclusief het Landgasthof en Hotel Zum Schwan. Dit is éxact een hotel zoals je die in Duitsland zou verwachten; karakteristiek, gezellig en keurig verzorgd.

Faciliteiten van Landgasthof en Hotel Zum Schwan

Het Landgasthof en Hotel Zum Schwan is gevestigd in een gebouw uit 1726. Je zou op basis daarvan wellicht verwachten dat het vergane glorie is, maar daar is absoluut geen sprake van. Dit hotel ziet er namelijk subliem uit en bevat meerdere leuke faciliteiten. Zo kan je in de tuin, inclusief appelboom en fontein, volledig tot rust kunt komen. Ook kan je in het eetcafé van een lekker hapje en drankje genieten; ook het ontbijt wordt prima verzorgd. Verder kan je gebruik maken van de kegelbaan, kan je een drankje doen in de kroeg van het hotel en maak je gratis gebruik van de Wifi verbinding. Ook het parkeren van de auto is volledig kosteloos.

Omgeving van het hotel

Het Landgasthof en Hotel Zum Schwan is gelegen in het centrum van Trippstadt. Dit stadje is niet al te groot te noemen, maar is wel bijzonder gezellig. Ook vind je her en der nog meerdere historische gebouwen terug; die zijn stuk voor stuk het bekijken waard. Ook in de nabije omgeving vind je prachtige natuurgebieden, leuke dorpjes en grotere steden. Onder meer de grote stad Kaiserlautern bevindt zich op zo’n uurtje rijden vanaf Landgasthof en Hotel Zum Schwan.

Faciliteiten Landgasthof en Hotel Zum Schwan

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Landgasthof en Hotel Zum Schwan

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Landgasthof en Hotel Zum Schwan in Trippstadt. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.