Hotel Wilhelm von Nassau

Weiherstraße 36-38, 65582 Diez

Hotel Wilhelm von Nassau aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel Wilhelm von Nassau

In het land van onze Oosterburen kom je meerdere hotels met een Nederlandse naam tegen. Dat is ook het geval bij het Hotel Wilhelm von Nassau; we hoeven je vast niet uit te leggen wat deze naam in het Nederlands betekend. Waarom dit hotel specifiek deze naam gekregen heeft? Dat is te danken aan de ligging van dit hotel; vlakbij het hotel is namelijk het Slot Oranienstein te vinden. Dat deze omgeving iets met Nederland heeft, blijkt overduidelijk uit deze namen. Tijdens een verblijf in Duitsland biedt dit hotel in ieder geval meer dan voldoende mogelijkheden. Dat komt enerzijds door de ligging en anderzijds door de faciliteiten.

Faciliteiten van Hotel Wilhelm von Nassau

Als je bij het hotel aankomt, helpt de vriendelijke receptioniste je direct. Je krijgt de sleutel van jouw keurig verzorgde hotelkamer, waardoor jouw vakantie eigenlijk direct goed begonnen is. In het hotel vind je onder meer een sauna terug, een restaurant, een biertuin en een hotelbar. In de bar en inde biertuin kan je terecht voor een lekker drankje, terwijl je in het restaurant van zowel het ontbijt als het diner geniet. Voor het parkeren van je auto hoef je niks te betalen; dat geldt ook voor het gebruik maken van de Wifi.

Omgeving van het hotel

Dit hotel is gelegen in de Duitse plaats Diez. Dit kleine plaatsje is gelegen aan de rivier de Lahn en herbergt een historisch centrum. Het is leuk om eens door dit centrum heen te lopen en de verschillende historische gebouwen te aanschouwen. In de nabije omgeving vind je echter ook veel natuurgebieden terug; je kunt hier prachtige wandel- en fietstochten te maken. De rivier de Lahn leent zich overigens ook uitstekend voor het maken van lange kanotochten. Voor Nederlandse historie kan je een bezoek brengen aan Slot Oranienstein of aan de plaats Nassau.

Faciliteiten Hotel Wilhelm von Nassau

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel Wilhelm von Nassau

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel Wilhelm von Nassau in Diez. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.