Campanile Hotel & Restaurant Leeuwarden

Wergeasterdyk 1, 9084 AS Leeuwarden

Campanile Hotel & Restaurant Leeuwarden aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Campanile Hotel & Restaurant Leeuwarden

In het hoge Noorden van ons land zijn prachtige plekjes te vinden. Ook vind je in bijvoorbeeld Friesland vele leuke steden terug. Een treffend voorbeeld daarvan is Leeuwarden. Wil jij een weekendje naar Leeuwarden? Dan zit je bij Campanile Leeuwaarden zeker goed!

Een absoluut voordeel van dit vriendelijke hotel is terug te vinden in de bereikbaarheid. Het hotel ligt namelijk niet in het centrum van Leeuwarden. Hierdoor is het hotel makkelijk te bereiken én zit je ook direct in de prachtige natuur rondom Leeuwarden.

Faciliteiten van het hotel

Bij een bezoek aan Campanile Leeuwarden kan je onder andere profiteren van gratis parkeergelegenheid en gratis Wifi. Daarnaast kan je in het hotel ook een heerlijk restaurant vinden. In dit restaurant vind je uiteenlopende en overheerlijke maaltijden terug. Een prima plek dus om een gezellig dagje Leeuwarden af te sluiten.

Aan het einde van een leuke dag kan je bovendien nog een borrel drinken in de bar van dit hotel. Ook kan je heerlijk op het terras genieten van de zonnestralen en prachtige omgeving. Tot slot willen we nog benoemen dat je ook fietsen kunt huren bij Campanile Leeuwarden.

Omgeving van het hotel

Het huren van fietsen is zeker aan te raden. Je bevindt je namelijk midden in de natuur van Leeuwarden. De natuur is werkelijk waar prachtig te noemen. Verken de prachtige gebieden op de fiets en geniet van de rust en reinheid in Friesland.

Overigens is het hotel nabij de A32 gelegen. Het hotel is dus makkelijk te bereiken. Bovendien kan je vanuit het hotel ook naar Leeuwarden afreizen. De reistijd met de auto is nihil te noemen.

Faciliteiten Campanile Hotel & Restaurant Leeuwarden

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Campanile Hotel & Restaurant Leeuwarden

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Campanile Hotel & Restaurant Leeuwarden in Leeuwarden. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.