Hotel Oostergoo

Nieuwe kade 1, 9001 AE Grou

Hotel Oostergoo aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel Oostergoo

Friesland is absoluut één van de meest interessante provincies van het land. Dat is onder andere te danken aan de prachtige natuur, zoals het Pikmar en het Biggemar. Dit zijn twee meren in Friesland. Vlak naast deze prachtige meren ligt het Hotel Restaurant Oostergoo. Een hotel met een authentieke look en met prachtige kamers.

We spreken van een behoorlijk kleinschalig hotel. In dit hotel vind je namelijk maar 18 kamers terug. Deze kamers zijn recentelijk volledig gerenoveerd en derhalve comfortabel en luxe te noemen.

Faciliteiten van het hotel

Gelegen in het pittoreske dorpje Grou vind je dit hotel terug. Het hotel is gelegen aan het water en vanuit het bijbehorende restaurant heb je overzicht over dit prachtige water. Het restaurant van dit hotel is dan ook één van de blikvangers. Ook is het mogelijk om bij dit hotel een boot te huren. Met deze boot kan je de omgeving perfect verkennen. Daarnaast kan je via het Hotel Restaurant Oostergoo ook nog een heerlijk massage boeken.

Omgeving van het hotel

De Friese provincie staat onder meer bekend vanwege de prachtige meren. Deze meren zijn vanuit dit hotel met de boot gemakkelijk te bereiken. Het hotel is direct gelegen aan een groot meer en is daardoor een perfecte uitvalsbasis. Niet alleen de natuur in de omgeving spreekt boekdelen. Nee, je kunt vanuit dit hotel ook binnen 30 minuten in de bruisende stad Heerenveen staan!

Faciliteiten Hotel Oostergoo

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel Oostergoo

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel Oostergoo in Grou. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.