Hotel Oostergoo

Nieuwe kade 1, 9001 AE Grou, Nederland

Hotel Oostergoo aanbiedingen

  Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

  Informatie over Hotel Oostergoo

  Friesland is absoluut één van de meest interessante provincies van het land. Dat is onder andere te danken aan de prachtige natuur, zoals het Pikmar en het Biggemar. Dit zijn twee meren in Friesland. Vlak naast deze prachtige meren ligt het Hotel Restaurant Oostergoo. Een hotel met een authentieke look en met prachtige kamers.

  We spreken van een behoorlijk kleinschalig hotel. In dit hotel vind je namelijk maar 18 kamers terug. Deze kamers zijn recentelijk volledig gerenoveerd en derhalve comfortabel en luxe te noemen.

  Faciliteiten van het hotel

  Gelegen in het pittoreske dorpje Grou vind je dit hotel terug. Het hotel is gelegen aan het water en vanuit het bijbehorende restaurant heb je overzicht over dit prachtige water. Het restaurant van dit hotel is dan ook één van de blikvangers. Ook is het mogelijk om bij dit hotel een boot te huren. Met deze boot kan je de omgeving perfect verkennen. Daarnaast kan je via het Hotel Restaurant Oostergoo ook nog een heerlijk massage boeken.

  Omgeving van het hotel

  De Friese provincie staat onder meer bekend vanwege de prachtige meren. Deze meren zijn vanuit dit hotel met de boot gemakkelijk te bereiken. Het hotel is direct gelegen aan een groot meer en is daardoor een perfecte uitvalsbasis. Niet alleen de natuur in de omgeving spreekt boekdelen. Nee, je kunt vanuit dit hotel ook binnen 30 minuten in de bruisende stad Heerenveen staan!

  Faciliteiten Hotel Oostergoo

  Wifi
  Fiets verhuur
  Parkeren
  Huisdieren
  24 uurs receptie
  Airconditioning
  Bar
  Bagage opslag
  Frisdrank automaat
  Lift
  Ontbijt
  Restaurant
  Schoenen poetsmachine
  Stomerij
  Vergaderzaal
  Wasserij
  Sauna
  Zwembad
  Zonnebank
  Fitness
  Kluis
  Zwembad binnen
  Zwembad buiten
  Auto opladen
  Golfbaan in de buurt
  Hotel rolstoelvriendelijk

  Volg ons op Facebook

  De beste hotel aanbiedingen vind je op onze Facebook pagina.