Bij Hen op Ameland

Westerlaan 9, 9161 AN Hollum - Ameland, Nederland

Bij Hen op Ameland aanbiedingen

  Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

  Informatie over Bij Hen op Ameland

  In het gezellige plaatsje Hollum op het Waddeneiland Ameland ligt Hotel Bij Hen op Ameland. Een verblijfplaats en restaurant dat zich bevindt in een monumentaal pand uit het jaar 1761 en alleen daarom al zeer de moeite waard om een paar nachten in te overnachten bij je bezoek aan Ameland.

  Kamers en faciliteiten

  In het hotel beschik je over goede bedden, en heerlijk luxe regendouche, gratis wifi-internet overal en er is genoeg openbare parkeerruimte voor iedereen die het hotel bezoekt. Het hotel serveert in de ochtenden een uitgebreid ontbijtbuffet. Daar horen natuurlijk de lokale- en streekproducten bij. In het restaurant maken ze daar ook uitgebreid gebruik van.

  Ameland

  Het hotel staat in de buurt van Hollummer bos, een goed startpunt om een stukje te gaan fietsen of wandelen. Natuurlijk is de zee op Ameland nooit ver te vinden, maar je hebt ook de optie om lekker een potje te gaan golfen op Golfbaan Ameland.

  Daarnaast zijn er een aantal bijzondere musea te bezichtigen. Zoals het Maritiem Centrum en Sorgdrager museum. In het Sorgdrager museum kom je alles te weten over de cultuur op Ameland. In het Maritiem Centrum leer je alles over navigeren. Iets wat natuurlijk goed van pas komt wanneer je te maken hebt met reddingen en strandingen. Sterren, kompassen, kustlijnen het komt allemaal aan bod.

  Faciliteiten Bij Hen op Ameland

  Wifi
  Fiets verhuur
  Parkeren
  Huisdieren
  24 uurs receptie
  Airconditioning
  Bar
  Bagage opslag
  Frisdrank automaat
  Lift
  Ontbijt
  Restaurant
  Schoenen poetsmachine
  Stomerij
  Vergaderzaal
  Wasserij
  Sauna
  Zwembad
  Zonnebank
  Fitness
  Kluis
  Zwembad binnen
  Zwembad buiten
  Auto opladen
  Golfbaan in de buurt
  Hotel rolstoelvriendelijk

  Volg ons op Facebook

  De beste hotel aanbiedingen vind je op onze Facebook pagina.