Bij Hen op Ameland

Westerlaan 9, 9161 AN Hollum

Bij Hen op Ameland aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Bij Hen op Ameland

In het gezellige plaatsje Hollum op het Waddeneiland Ameland ligt Hotel Bij Hen op Ameland. Een verblijfplaats en restaurant dat zich bevindt in een monumentaal pand uit het jaar 1761 en alleen daarom al zeer de moeite waard om een paar nachten in te overnachten bij je bezoek aan Ameland.

Kamers en faciliteiten

In het hotel beschik je over goede bedden, en heerlijk luxe regendouche, gratis wifi-internet overal en er is genoeg openbare parkeerruimte voor iedereen die het hotel bezoekt. Het hotel serveert in de ochtenden een uitgebreid ontbijtbuffet. Daar horen natuurlijk de lokale- en streekproducten bij. In het restaurant maken ze daar ook uitgebreid gebruik van.

Ameland

Het hotel staat in de buurt van Hollummer bos, een goed startpunt om een stukje te gaan fietsen of wandelen. Natuurlijk is de zee op Ameland nooit ver te vinden, maar je hebt ook de optie om lekker een potje te gaan golfen op Golfbaan Ameland.

Daarnaast zijn er een aantal bijzondere musea te bezichtigen. Zoals het Maritiem Centrum en Sorgdrager museum. In het Sorgdrager museum kom je alles te weten over de cultuur op Ameland. In het Maritiem Centrum leer je alles over navigeren. Iets wat natuurlijk goed van pas komt wanneer je te maken hebt met reddingen en strandingen. Sterren, kompassen, kustlijnen het komt allemaal aan bod.

Faciliteiten Bij Hen op Ameland

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Bij Hen op Ameland

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Bij Hen op Ameland in Hollum. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.