Best Western City Centre Brussels

Koningsstraat 160, 1000 Brussel

Best Western City Centre Brussels aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Best Western City Centre Brussels

Het Best Western City Centre Brussels is gelegen in een prachtig pand die uit zichzelf reeds over een bijzondere aantrekkingskracht beschikt. Dit driesterrenhotel biedt haar gasten niet alleen comfortabele kamers aan, daarnaast zal je kunnen vaststellen dat ook de ligging werkelijk uitstekend is. Je treft dit hotel dan ook niet voor niets aan op een afstand van slechts 15 minuten wandelen van de Grote Markt van Brussel. Van het drukke centrum van de stad heb je sowieso maar weinig last. Voor dit hotel geldt namelijk dat de kamers allemaal  geluiddicht zijn. Een geweldige nachtrust is hier dus steeds gegarandeerd!

Faciliteiten en kamers van het Best Western City Centre Brussels

Alle kamers die deel uitmaken van het Best Western City Centre Brussels beschikken over een comfortabele, eigentijdse inrichting. Voor elke kamer geldt dat ze beschikt over een privé badkamer en dat ze een bureau heeft. Daarnaast zal je ook kunnen vaststellen dat er koffie- en theefaciliteiten aanwezig zijn. Elke ochtend opnieuw is het tot slot mogelijk om in dit hotel te genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. Op deze manier kan je er honderd procent van op aan dat je dag hier uitstekend begint!

Wanneer je verblijft in het Best Western City Centre Brussels zal je kunnen vaststellen dat dit hotel beschikt over een receptie die de klok rond bereikbaar is. Dat is echter niet alles. Daarnaast kan je hier als gast immers ook gebruikmaken van een uitnodigende bar waarin een scala aan drankjes wordt aangeboden. Je kan hier zowel genieten van een lekker kopje koffie als van een heerlijk fris Belgisch biertje. Waar je voorkeur ook naar uit mag gaan, je hoeft je dus voor een lekker drankje nooit buiten het hotel te begeven wanneer je dat niet wil.

Een geweldig centrale locatie boordevol mogelijkheden

Niet alleen de faciliteiten waar dit hotel over beschikt zullen bij veel mensen als muziek in de oren klinken. Wat namelijk verder ook te denken van haar bijzondere ligging? Je treft deze accommodatie aan op een afstand van zo’n 15 minuten van de Grote Markt. Dat is echter niet alles. Het metrostation Botanique bevindt zich bijvoorbeeld op slechts 5 minuten lopen van de populaire winkelstraat ‘Nieuwstraat’. In amper 15 minuten tijd sta je verder ook in het Belgische Strip Museum. In ieder geval, ook in de omgeving van dit hotel is meer dan voldoende te ontdekken om je een behoorlijke tijd zoet te kunnen houden.

Faciliteiten Best Western City Centre Brussels

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Best Western City Centre Brussels

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Best Western City Centre Brussels in Brussel. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.