Brussel

Ontdek alle aanbiedingen van hotels in Brussel

Staat er voor jou een weekendje Brussel op de planning? Wil je graag alle bezienswaardigheden in Brussel gaan bezoeken? Om zo optimaal mogelijk van jouw verblijf in Brussel te kunnen genieten, is het aan te raden om een geschikt hotel in Brussel uit te kiezen. Gaat jouw voorkeur daarbij uit naar een hotel aan de stadsrand? Of heb je liever een hotel in het centrum van deze prachtige stad? De keuze is in ieder geval reuze, aangezien je behoorlijk veel hotels in Brussel terugvindt.

Bezienswaardigheden in Brussel

Tijdens een citytrip in Brussel proef je aan alles dat je in een ander land bent. Het is op zich niet al te ver rijden vanuit Nederland, maar je bevindt je toch in een andere wereld. Zo hebben Belgen hun eigen gastronomie, hun eigen cultuur én heeft Brussel onwijs veel bezienswaardigheden. Tijdens jouw bezoek aan Brussel zijn onder meer de volgende bezienswaardigheden van harte aan te raden.

  • Atomium: dit indrukwekkende en prachtige bouwwerk is absoluut het aanzien waard. Het gebouw werd al in 1958 gebouwd en heeft sindsdien een indrukwekkende populariteit op weten te bouwen. Tijdens jouw bezoekje aan Brussel moet je dit unieke gebouw eigenlijk even met jouw eigen ogen gezien hebben!
  • Manneken Pis: uiteraard mag ook een bezoek aan Manneken Pis niet ontbreken tijdens jouw bezoek aan Brussel. Het beeldje zelf is niet al te groot, maar het vormt wel één van de hoogtepunten tijdens een weekendje in Brussel.
  • Grote Markt: het meest centrale plekje van Brussel is de Grote Markt. Rondom en op deze markt vind je allerlei winkels, prachtige gebouwen, gezellige restaurants én sfeervolle hotels.

Welk hotel in Brussel kies jij?

Wil je graag de bovenstaande bezienswaardigheden met je eigen ogen gaan aanschouwen? Dan hoef je eigenlijk nog maar één ding te doen; het gewenste hotel in Brussel te boeken. Bekijk direct op Hotelaanbiedingen.com het aanbod van hotels in Brussel, vergelijk de verschillende hotels en boek direct het gewenste hotel. Wij wensen je alvast veel plezier in deze gezellige en fraaie Belgische stad!