Amedia Hotel Dresden Elbpromenade

Hamburger Str. 64-68, 01157 Dresden

Amedia Hotel Dresden Elbpromenade aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Amedia Hotel Dresden Elbpromenade

Het driesterren Amedia Hotel Dresden Elbpromenade ligt, zoals de naam al doet vermoeden in de prachtige stad Dresden aan de rivier de Elbe. Bezoek deze prachtige middelgrote Duitse stad met zijn bewonderenswaardige geschiedenis, die na de tweede wereldoorlog weer volledig is opgebouwd op dezelfde manier zoals de stad erbij stond voor de oorlog.

Kamers en faciliteiten

Het Amedia Hotel Dresden Elbpromenade heeft ruim honderd kamers, die een modern tintje hebben. Ze zijn onderverdeeld in voornamelijk standaard kamers, maar verder ook superior kamers en premium kamers. Er staat standaard een flatscreen tv, er zijn theefaciliteiten en je kunt plaatsnemen aan een bescheiden bureautje. Het hotel heeft zijn eigen sauna en stoomcabine tot je beschikking met uitzicht op de Radebeuler Weinberge. Wifi is gratis te verkrijgen op je kamer. De badkamer heeft een douche en badfaciliteit, een föhn, en een bijzondere opmaakspiegel voor de dames paraat.

In het restaurant van Amedia, “Sandstein & Wein”, tref je vele seizoens- en regionale gerechten aan. Naast het restaurant staat een bar. Vanuit het terras bij het hotel kijk je prachtig uit over de rivier de Elbe.

De accommodatie heeft zijn parkeergelegenheid in de ondergrondse garage, maar ook daarbuiten zijn een aantal plekken. Huisdieren in het verblijf zijn tegen betaling toegestaan.

Omgeving      

Niet ver van de locatie ligt het 1.200 Kilometer lange Elberadweg, die bekend staat als de ‘schönsten’ van heel Duitsland. Het centrum van Dresden ligt op een kleine drie kilometer verwijderd en bereik je gemakkelijk met het nabije openbaar vervoer. Elk kwartier gaat er een bus of tram naar het centrum. De top bezienswaardigheid in Dresden is de Frauenkirche, waar je een perfect panoramabeeld hebt van de stad. Verder staat de stad bekend om de Fürstenzug. Een megagrote parade van vorsten gemaakt van porselein.

Wanneer je wat extra tijd hebt tijdens je verblijf in Dresden, zou je ook het wat grotere Leipzig nog kunnen bezoeken.

Faciliteiten Amedia Hotel Dresden Elbpromenade

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Amedia Hotel Dresden Elbpromenade

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Amedia Hotel Dresden Elbpromenade in Dresden. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.