Luxemburg (BE)

Als men het over prachtige Europese landen heeft, gaat de aandacht niet direct naar Luxemburg uit. Ten onrechte eigenlijk; het Groothertogdom van Luxemburg is zonder twijfel één van de mooiste gebieden van ons land. De bosrijke omgevingen, de talloze heuvels en de pittoreske dorpjes/steden maken dit land echt prachtig. Dat geldt echter niet alleen voor het Groothertogdom Luxemburg, maar ook voor de Belgische provincie Luxemburg. Deze provincie is één van de tien provincies van België en grenst direct aan het Groothertog Luxemburg én aan Frankrijk.

Bezienswaardigheden in Luxemburg (BE)

Volgens velen is de provincie Luxemburg één van de mooiste provincies van België. Net zoals in het Groothertogdom vind je in deze provincie ook prachtig gebieden terug, maar ook super fraaie steden en dorpjes. In deze omgeving zijn er absoluut enkele plaatsen en bezienswaardigheden die het bezoeken méér dan waard zijn:

  • Durbuy: het plaatsje Durbuy is zonder twijfel één van de meest toeristische plekken van de provincie Luxemburg. In deze stad vind je een oud stadscentrum in combinatie met een prachtige omgeving; bovendien is Durbuy het kleinste stadje in de Ardennen.
  • Bastogne: gaat jouw voorkeur uit naar cultuur in combinatie met ontspanning? Dan is de Belgische plaats Bastogne absoluut aan te raden!
  • La Roche-en-Ardenne: ook deze stad kan jaarlijks op heel veel toeristen rekenen en ook dat is niet zonder reden. In en rondom deze plaats kan je onder meer allerlei buitensporten uitoefenen!

Welk hotel in Luxemburg (BE) kies je?

Wil je een bezoek brengen aan de Belgische Ardennen? Wil je ondertussen ook uitstapjes kunnen maken naar Frankrijk en/of het Groothertogdom Luxemburg? Dan is een verblijf in de Belgische provincie Luxemburg absoluut aan te raden. Via Hotelaanbiedingen.com kan je razendsnel het beste hotel voor jou in deze prachtige provincie vinden; veel plezier tijdens jouw verblijf in deze prachtige omgeving!