Art Inn Hotel Dinslaken

Bahnhofspl. 9, 46535 Dinslaken

Art Inn Hotel Dinslaken aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Art Inn Hotel Dinslaken

Heb je altijd al de stad Dinslaken willen bezoeken? Dan is dat iets wat je eigenlijk niet moet laten liggen; de stad zelf is bijzonder leuk, maar dat geldt ook voor de omgeving. Zeker als je in het Art Inn Hotel Dinslaken verblijft, kan je optimaal genieten van de omgeving. Zo kan je een bezoekje brengen aan de steden Bottrop en Oberhausen of kan je de prachtige omgeving gaan verkennen. In de omgeving rondom Dinslaken vind je in ieder geval meerdere indrukwekkende natuurgebieden terug.

Faciliteiten van Art Inn Hotel Dinslaken

Als je bij het Art Inn Hotel te Dinslaken aankomt, kan je jouw auto direct voor de deur parkeren. Het parkeren van de auto is volledig gratis; dat geldt ook voor het gebruik maken van de Wifi verbinding in het gehele hotel. Nadat je ingecheckt hebt, krijg je direct toegang tot de keurig uitziende hotelkamers. Deze hotelkamers bieden eigenlijk alles waar je maar naar op zoek kunt zijn, inclusief een privé badkamer. Als je heerlijk in jouw kamer geslapen hebt, kan je in het café terecht voor een lekker ontbijt. Het nuttigen van een diner is níet mogelijk in het restaurant zelf, maar in de nabije omgeving vind je wel meerdere lekkere restaurants terug. Door de kleinschaligheid en de gezelligheid in dit hotel kom je in ieder geval niks tekort.

Omgeving van het hotel

Zodra je één stap buiten de deur van dit hotel zet, kan je meerdere kanten op. Je kunt ervoor kiezen om naar één van de leuke steden in de buurt te gaan, maar je kunt ook de omgeving gaan verkennen. Voor natuurliefhebbers is dat laatste absoluut aan te raden, aangezien Dinslaken gelegen is bij het natuurgebied Niederrhein. Hier kan je geweldige fiets- en wandeltochten maken, waarbij je door de serene rust van een heerlijke ontspanning geniet.

Faciliteiten Art Inn Hotel Dinslaken

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Art Inn Hotel Dinslaken

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Art Inn Hotel Dinslaken in Dinslaken. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.