Hotel en attractiepark Wunderland Kalkar

Griether Str. 110-120, 47546 Kalkar

Hotel en attractiepark Wunderland Kalkar aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel en attractiepark Wunderland Kalkar

Het Hotel en attractiepark Wunderland Kalkar is een uitstekende bestemming voor jong en oud. Je treft hier op het terrein niet alleen maar een fantastisch hotel aan, wat bovendien ook te denken van het grote aantal attracties waar jong en oud zich hier op kunnen vermaken? Bovendien kan je als gast genieten van volledig gratis toegang tot het attractiepark. Wat een verblijf in dit hotel nog mooier maakt? Dat ook alle drankjes en de maaltijden in het buffetrestaurant in de prijs van de overnachting zijn inbegrepen. Zo hoef je nooit rekening te houden met vervelende verrassingen!

Faciliteiten en kamers van het Hotel en attractiepark Wunderland Kalkar

Het eerste wat opvalt wanneer we de kamers van dit hotel bekijken is het zeer lichtrijke karakter waarover ze beschikken. Bovendien zijn alle kamers ook voorzien van de meest moderne faciliteiten. Het spreekt voor zich dat je ook in elke kamer kan genieten van een eigen badkamer. Er wordt in dit hotel onder meer een onderscheid gemaakt tussen een kamer voor één, twee, drie en vier personen. Af en toe is het mogelijk om een speciaal arrangement te boeken. Controleer dit dan ook altijd even voordat je gaat boeken.

Tijdens je verblijf in dit hotel kan je gebruikmaken van twee restaurants. In deze restaurants is het zowel mogelijk om in buffetvorm te eten als om à la carte te eten. Daarnaast zal je kunnen vaststellen dat er hier ook tal van verschillende bars en pubs zijn terug te vinden. Het gaat hierbij onder meer om een Ierse pub en om een echte saloon en zelfs om een Nederlandse kroeg! In het pretpark dat op deze site is terug te vinden tref je bovendien de meest uiteenlopende attracties aan.

Wat kan je allemaal ontdekken in de omgeving?

Bijzonder veel mensen vertoeven uitsluitend op het terrein van dit hotel, maar eigenlijk is dat zonde. Ook in de buurt van deze accommodatie kan je namelijk heel wat leuke locaties en bezienswaardigheden aantreffen. Denk hierbij bijvoorbeeld maar eens aan het bekende Slot Moyland dat zich bevindt op zo’n 6 kilometer. Daarnaast kan je ook mooie wandelingen maken in de buurt van de Wisseler See. Dit meer bevindt zich op amper 3 kilometer afstand van dit hotel. Ook de omgeving heeft dus heel wat moois voor jou in petto!

Faciliteiten Hotel en attractiepark Wunderland Kalkar

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel en attractiepark Wunderland Kalkar

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel en attractiepark Wunderland Kalkar in Kalkar. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.