Hotel Rheinpark Rees

Vor dem Rheintor 15, 46459 Rees

Hotel Rheinpark Rees aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel Rheinpark Rees

Het Hotel Rheinpark Rees beschikt over menig aantal sterke troeven. In eerste instantie is er haar ligging meteen aan de Rijn. Daarnaast is ook het historisch centrum van Rees in de directe omgeving terug te vinden. Gasten die verblijven in deze accommodatie kunnen verder ook even lekker ontspannen in de aanwezige spa. In ieder geval, wil jij graag een ontspannende vakantie beleven in een uitnodigende omgeving? Dan zou het voor jou beslist de moeite waard kunnen zijn om daarvoor even te kijken naar het Hotel Rheinpark Rees.

Faciliteiten en kamers van het Hotel Rheinpark Rees

De elegantie waar het Hotel Rheinpark Rees zich door kenmerkt is eveneens terug te zien in de verschillende kamers. Voor alle kamers geldt bovendien dat ze ook over enkele zakelijke faciliteiten beschikken. Denk hierbij niet alleen aan de aanwezigheid van een voicemail, maar ook aan bijvoorbeeld een faxmodem. In ieder geval, de kamers die deel uitmaken van dit hotel bieden je werkelijk alle comfort waar je tegenwoordig nood aan hebt.

Niet alleen de kamers van het Hotel Rheinpark Rees zijn interessant, wat bovendien ook te denken van de andere faciliteiten van het hotel? Zo kan je bijvoorbeeld genieten van zowel streekgerechten als mediterrane schotels in het elegante restaurant waar het hotel over beschikt. In de ochtend kunnen alle gasten die verblijven in het Hotel Rheinpark Rees ook genieten van een typisch Duits ontbijtbuffet. In de bar of op het terras van het Hotel Rheinpark Rees wordt tot slot een riante kaart met verschillende soorten drankjes aangeboden.

Wat te doen in de omgeving van Hotel Rheinpark Rees?

Hotel Rheinpark Rees bevindt zich op ongeveer 30 minuten rijden van de grens met Nederland. Bovendien is het vanaf deze locatie amper 40 minuten rijden naar Duisburg. Hoe dan ook hoef je, je in de omgeving van dit hotel echt geen moment te vervelen. Je kan er dan ook heerlijke fietstochten maken en de buurt nodigt verder als geen ander uit om leuk in te gaan wandelen.

Enkele interessante bezienswaardigheden op locaties die je aantreft in de buurt van Hotel Rheinpark Rees zijn Wunderland Kalkar, Haldern Pop en het Slot Moyland. Ben je van plan om niet met de auto, maar wel met de trein naar dit hotel af te reizen? In dat geval is het interessant om te weten dat het Emmerich Train Station is terug te vinden op slechts 13 kilometer van het hotel.

Faciliteiten Hotel Rheinpark Rees

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel Rheinpark Rees

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel Rheinpark Rees in Rees. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.