Luik

We konden geen resultaten vinden voor je zoekcriteria.

Ontdek alle deals in Luik

Voor een super leuke citytrip hoef je eigenlijk alleen maar de Nederlandse-Belgische grens over te steken. In het land van onze zuiderburen zijn namelijk meerdere prachtige steden te vinden. Steden waarin het heerlijk is om te vertoeven, te genieten van de Belgische gastronomie en te genieten van de prachtige gebouwen. Dat is absoluut mogelijk in de stad Luik. Deze stad ademt een en al gezelligheid uit én ligt bovendien behoorlijk dichtbij Nederland. Je hoeft eigenlijk nog maar één ding te doen; een hotel te boeken. Gaat je voorkeur daarbij uit naar hotels in Luik Centrum of naar hotels aan de rand van deze stad?

Bezienswaardigheden in Luik

Een verblijf in de Belgische stad Luik is om meerdere redenen aan te raden. Dit komt deels door de verschillende bezienswaardigheden, maar ook door de gastronomie in deze stad. Om je een typerend voorbeeld te geven; de Luikse wafels komt, jawel, uit Luik. Verder vind je in de stad ook meerdere interessante en indrukwekkende gebouwen c.q. gebieden terug, waarbij wij met name de volgende bezienswaardigheden kunnen adviseren:

  • Bueren trap: door deze trap met 373 treden te beklimmen, geniet je van een prachtig uitzicht over de stad Luik. Absoluut de moeite waard.
  • Place Saint Lambert: voor de historici is dit één van de prachtigste musea van deze stad.
  • Sint Pauluskathedraal: deze kerk zie je eigenlijk boven de gehele stad uittoren. Absoluut een prachtige kerk!

Welk hotel in Luik kies je?

Als je op Hotelaanbiedingen.com naar het aanbod van hotels in Luik kijkt, weet je niet wat je ziet. Het aanbod is nogal divers, maar gelukkig kan je bij ons razendsnel het gewenste hotel vinden. Geef je voorkeuren door, bepaal je maximum budget en vind razendsnel het beste hotel voor tijdens jouw citytrip in Luik. Alvast veel plezier gewenst!