Hotel Diana Feldberg

Panoramaweg 11, 79868 Feldberg

Hotel Diana Feldberg aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel Diana Feldberg

Het Hotel Diana Feldberg is een 3-sterren accommodatie en bevindt zich middenin een natuurpark met prachtig uitzicht over de omgeving van het zuidelijke deel van het zwarte woud en het dal van de Titisee. Een prima plek in de winter om te skiën en in de zomer om te wandelen en hiken.

Kamers en faciliteiten

Kamers zijn ruim en voorzien van een bad en douche in de badkamer. Ook beschik je over gratis wifi-internet en een flatscreen tv aan de muur zodat je heerlijk vanuit je bed tv kunt kijken. Voor het hotel zijn een aantal parkeerplekken en bovendien geheel gratis. Het hotel heeft een buitenterras met prachtig uitzicht over het bergachtig gebied van het zwarte woud. Het hotel serveert een degelijk ontbijtbuffet en je kunt s‘avonds een hapje eten in het restaurant van Diana wat prachtig versierd is met antieke lampen.
Naast een klein binnenzwembad is er tevens een sauna en solarium om in te ontspannen.

Omgeving

Je begint hier ver in het zuiden van Duitsland, midden in het zwarte woud, het grootste middelgebergte in Duitsland. Een prachtig wandel en klimgebied met prachtige landschappen. De Feldberg is de hoogste top en heeft een hoogte van bijna 1,5 kilometer.

Faciliteiten Hotel Diana Feldberg

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel Diana Feldberg

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel Diana Feldberg in Feldberg. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.