Rait’ner Wirt

Achentalstraße 8, 83259 Schleching

Rait’ner Wirt aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Rait’ner Wirt

De Duitse deelstaat Beieren staat om meerdere redenen bekend; de voetbalclub Bayern München, de prachtige omgeving en de doorgang naar Tirol. Mocht je in en rondom Tirol van een leuke winter- of zomervakantie willen genieten, kom je door deze leuke deelstaat heen. Je weet dan ongetwijfeld ook dat deze deelstaat bijzonder fraai is én dus een prima uitvalsbasis biedt voor bijvoorbeeld een weekendje weg of een vakantie. Mocht je daar oren naar hebben, is een verblijf in het Rait’ner Wirt hotel één van de beste opties die je hebt.

Faciliteiten van Rait’ner Wirt

Het moderne hotel is gevestigd in een relatief oud gebouw; dit gebouw is echter compleet in de Alpenstijl en is dus een lust voor het oog. Dat geldt niet alleen voor de buitenkant, maar ook voor de binnenkant van het hotel. Het hotel ziet er keurig uit, kent meerdere faciliteiten en heeft ook nog een gezellige tuin. In deze tuin kan je neerploffen voor een lekker drankje, terwijl je geniet van de prachtige omgeving. Ook vind je in het hotel een restaurant terug, waar je zowel ’s ochtends als ’s avonds heerlijk kunt eten. Het gebruik maken van de Wifi en het parkeren van de auto is volledig kosteloos bij hotel Rait’ner Wirt.

Omgeving van het hotel

Het hotel is gelegen in de plaats Raiten. Dit plaatsje ligt in de bergen in het Zuidoosten van Duitsland en heeft dus een sublieme ligging. Dankzij deze ligging kan je hier prachtige fiets- en wandeltochten maken, kan je verschillende buitensporten beoefenen en kan je volledig tot rust komen. Ook in de winter is het hier heerlijk vertoeven, aangezien je hier ook een groot skigebied terugvindt. Verder vind je in de nabije omgeving leuke steden terug, waarbij je ook een bezoek kunt brengen aan de grote stad München; die stad bevindt zich op zo’n 95 kilometer afstand.

Faciliteiten Rait’ner Wirt

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Rait’ner Wirt

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Rait’ner Wirt in Schleching. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.