ibis Landshut City

Bahnhofstraße 2, 84032 Landshut

ibis Landshut City aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over ibis Landshut City

De welbekende hotelketen Ibis is behoorlijk goed vertegenwoordigd in het land van onze oosterburen. Je vindt op verschillende plekken in het land een Ibis hotel, waaronder in het plaatsje Landshut. Dit plaatsje klinkt op voorhand wellicht niet al te bekend, maar heeft toch behoorlijk veel te bieden. Dit is met name te danken aan de prachtige ligging. In dit plaatsje vind je dus ook een Ibis hotel terug; het Ibis Landshut City hotel. Dit hotel ligt op zo’n 40 kilometer afstand van München en ligt dus in het zuidoosten van Duitsland.

Faciliteiten van Ibis Landshut City

Aan de faciliteiten van dit hotel is duidelijk terug te zien dat het hotel zich richt op toeristen én op zakelijke klanten. Zo vind je in het hotel een gezellige bar terug, een privé parkeerplaats, een bagageopslag, ruime kamers en een gezellig terras. Ook geniet je elke ochtend van een smaakvol ontbijt en kom je in en rondom jouw hotelkamer eigenlijk ook helemaal niks tekort. Bijkomend voordeel is dat het gebruik maken van de Wifi volledig gratis is, evenals het parkeren van de auto. Het Ibis Landshut City hotel heeft op papier 3-sterren, maar in de praktijk ervaar je veel luxe en gemak in en rondom dit hotel!

Omgeving van het hotel

Het Ibis Landshut City hotel bevindt zich eigenlijk in het centrum van dit kleine plaatsje. Op zo’n 2 kilometer afstand van dit hotel vind je de Landshut Residence terug; dit is een prachtig oud gebouw in de oude binnenstad van Landshut. Het is sowieso aan te raden om een bezoekje aan dit plaatsje te brengen, maar ook een bezoek aan de nabijgelegen grote stad München is zeer aan te raden. Deze miljoenenstad bevindt zich op ongeveer 40 kilometer afstand rijden en weet luxe perfect te combineren met historische gebouwen. In de omgeving rondom het hotel vind je ook nog sublieme landschappen terug; deze regio leent zich dus ook uitstekend voor het maken van fiets- en wandeltochten.

Faciliteiten ibis Landshut City

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van ibis Landshut City

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het ibis Landshut City in Landshut. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.