Seehotel am Stausee

Am Stausee 2, 54568 Gerolstein

Seehotel am Stausee aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Seehotel am Stausee

Wil je tijdens een nachtje/weekendje weg heerlijk tot rust komen? Wil je ondertussen ook genieten van prachtige natuurgebieden en van een gemoedelijke sfeer? Dan is het Seehotel am Stausee absoluut een aanrader. Dit wellness hotel is gelegen in het plaatje Gerolstein; een plaatje in de Eifel in Duitsland. Zoals je wellicht van de Eifel weet, is dit één van de fraaiste natuurgebieden van Duitsland. Dit wellness hotel is gelegen in een bosrijke omgeving, waar je vanuit je hotelkamer een prachtig uitzicht over hebt.

Faciliteiten van Seehotel am Stausee

Het landelijk gelegen hotel ligt niet alleen in een bosrijk gebied, maar ook direct aan een stuwmeer gelegen. IN dit stuwmeer is het logischerwijs niet mogelijk om te zwemmen, maar dat kan gelukkig wel in het binnenzwembad. Dit binnenzwembad maakt deel uit van het wellness centrum van maar liefst 300 vierkante meter groot.


De dag start je goed met dank aan het heerlijke ontbijtbuffet. In het restaurant waar je ontbijt, kan je in avond ook van een heerlijke maaltijd genieten. Op het zonneterras geniet je van een drankje, terwijl jouw kinderen in de speeltuin heerlijk kunnen spelen. Zowel het parkeren van de auto als het gebruik maken van de Wifi verbinding zijn volledig gratis.

Omgeving van het hotel

De regio Eifel is prachtig te noemen en dat geldt ook zeker voor het gedeelte van de Eifel waarin het Seehotel am Stausee gelegen is. In deze regio vind je bosrijke landschappen, prachtige wateren, allerlei fiets- en wandeltochten en vooral heel veel rust. Als je vanuit het hotel naar het westen loopt, kom je direct bij het immense stuwmeer uit. Indien je één van de andere richtingen op loopt, kom je al snel in natuurgebieden uit. Ook is een bezoekje aan de gezellige plaats Gerolstein een aanrader.

Faciliteiten Seehotel am Stausee

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Seehotel am Stausee

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Seehotel am Stausee in Gerolstein. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.