Hotel Zum Grünen Kranz

Oberstraße 42, 65385 Rüdesheim am Rhein

Hotel Zum Grünen Kranz aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel Zum Grünen Kranz

Een gezellig centrum, de rivier de Rijn en de prachtige natuurgebieden; dat is eigenlijk de omgeving van het hotel Zum Grünen Kranz in een notendop omschreven. Dit familiehotel is gelegen in het centrum van Rüdesheim en heeft een klassieke Duitse uitstraling. Al vanaf 1826 wordt dit hotel door dezelfde familie gerund; de familie Nägler. Mede hierdoor geniet je in dit gehele hotel van een gemoedelijke ambiance, van gezellige hotelkamers (44 in totaal) en van meerdere faciliteiten.

Faciliteiten van Hotel Zum Grünen Kranz

Doordat dit hotel in het centrum van Rüdesheim gelegen is, is het niet mogelijk om de auto gratis bij het hotel te parkeren. Wel biedt het hotel betaald parkeren aan op een parkeerplaats op 50 meter afstand. Zodra je een stap in het hotel zet, ben je dat echter direct vergeten. Het hotel ziet er gelikt uit, heeft een heerlijk restaurant en biedt ook fietsverhuur aan. In het restaurant kan je terecht voor een gevarieerd ontbijtbuffet, maar ook voor een heerlijk diner waarbij je geniet van streekspecialiteiten én internationale gerechten. Tegen betaling kan je gebruik maken van de Wifi verbinding in het hotel.

Mocht je een ware wijnliefhebber zijn, is een bezoek aan de vinotheek van dit hotel aan te raden. In deze vinotheek kan je verschillende wijnen proeven die door de familie Nägler zelf geproduceerd zijn.

Omgeving van het hotel

Zodra je één stap uit het hotel zet, weet je niet waar je naar toe moet kijken. Naar de prachtige rivier de Rijn, naar de vele wijngaarden of naar de bergtoppen die boven de stad uit komen? Je kunt rondom deze stad prachtige wandel- en fietsroutes maken, terwijl je ín de stad zelf ook naar de Drosselgasse kunt gaan; een steile straat met allerlei winkels en terrasjes. Al met al is het heerlijk vertoeven in de omgeving van het Hotel Zum Grünen Kranz te Rüdesheim.

Faciliteiten Hotel Zum Grünen Kranz

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel Zum Grünen Kranz

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel Zum Grünen Kranz in Rüdesheim am Rhein. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.