Ringhotel Central Rüdesheim am Rhein

Kirchstraße 6, 65385 Rüdesheim am Rhein

Ringhotel Central Rüdesheim am Rhein aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Ringhotel Central Rüdesheim am Rhein

Wil je graag de Rijn gaan bekijken? Deze indrukwekkende rivier stroomt door geheel Duitsland en zorgt daarbij voor prachtige landschappen en een indrukwekkende omgeving. Mocht je een Rijncruise gaan maken, is het wenselijk dat je je ergens in deze omgeving op het schip gaat melden. Je kunt daarbij prima overnacht in het Ringhotel Central Rüdesheim am Rhein. Dit hotel is namelijk gelegen in het middel van het stadje Rüdesheim am Rhein. Zoals de naam van dit stadje al doet vermoeden, ligt dit stadje pal aan de Rijn. Wat wens je nog meer?

Faciliteiten van Ringhotel Central Rüdesheim am Rhein

Kom je graag tot rust tijdens jouw verblijf in gezellige hotel? Dan kan je op je gemakje een drankje doen in de bar of kan je op je gemakje de omgeving gaan verkennen. Daarvoor kan je een fiets huren bij een nabijgelegen verhuurbedrijf, waarna je die fiets gratis in het hotel kunt parkeren. Nadat je een leuke dag in deze omgeving hebt gehad, ben je in het restaurant van het hotel aan het juiste adres voor een lekkere maaltijd. In dat restaurant geniet je in de ochtend ook van een gevarieerd ontbijtbuffet. Verder is het parkeren van de auto en het gebruik maken van de Wifi volledig kosteloos.

Omgeving van het hotel

Zodra je één stap uit de deur van dit hotel zet, kan je direct de prachtige omgeving gaan verkennen. Hoogtepunt in dit gebied is zonder twijfel de Rijn; deze wordt omringd door heuvels vol met wijngaarden, door kastelen aan de oevers van de rivier en door gezellige dorpjes. De omgeving leent zich dan ook uitstekend voor het maken van fiets- en wandeltochten, terwijl je in verschillende dorpjes de oprechte Duitse gemoedelijkheid proeft. Vanuit Rüdesheim am Rhein vertrekken bovendien veel schepen voor een prachtige tocht over de Rijn!

Faciliteiten Ringhotel Central Rüdesheim am Rhein

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Ringhotel Central Rüdesheim am Rhein

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Ringhotel Central Rüdesheim am Rhein in Rüdesheim am Rhein. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.