Citiez Hotel Amsterdam

Osdorpplein 372 A, 1068 EV Amsterdam

Citiez Hotel Amsterdam aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Citiez Hotel Amsterdam

Bij Amsterdam denk je niet gauw aan natuur, maar het is heerlijk dat het Citiez Hotel vlak bij de Sloterplas zit! Daarnaast zijn in Amsterdam Nieuw-West nog genoeg andere dingen te doen en ontdekken. Het Citiez hotel is een modern hotel dat met gezellige kamers, een handig café en parkeergelegenheid alles heeft wat je nodig kunt hebben voor je trip naar onze hoofdstad.

Kamers Citiez Hotel

Het Citiez Hotel heeft met hun 71 unieke, stijlvolle kamers genoeg ruimte voor iedereen. Iedere kamer is uitgerust met eigen badkamer met een moderne douche en toilet en airconditioning. Daarnaast heeft elke kamer ook gratis snel internet, een smart TV en een eigen kluis voor waardevolle spullen. Er zijn knusse kamers voor twee personen, maar ook grote kamers voor een heel gezin.

Faciliteiten

Buiten de uitstekende keuze aan kamers, heeft het Citiez Hotel Amsterdam nog veel meer te bieden om je verblijf in Amsterdam een succes te maken. Zo is er bijvoorbeeld voordelig parkeren inbegrepen bij elke kamer: een grote plus in Amsterdam. In de omgeving zitten alle winkels die je nodig zou kunnen hebben, zoals de H&M of Douglas, maar ook een supermarkt. Ook zit het op tramafstand van het centrum en in de buurt van verschillende interessante plekken, zoals bijvoorbeeld het Meervaart Theater en de Sloterplas.

Eten en drinken

Midden in het Citiez Hotel Amsterdam zit hun zogeheten allDayCafé, waar gasten de hele dag door terecht kunnen voor een lekker tussendoortje, een cafeïneshot of gewoon een broodje voor onderweg. Daarnaast wordt hier ook elke dag een vers ontbijtbuffet opgezet, met onder andere lokale kazen, fruit, salades, sap en natuurlijk heerlijke broodjes. Ook is er in de omgeving van het Citiez Hotel genoeg te vinden aan restaurantjes, zoals bijvoorbeeld ook de Westmarket en de Foodhallen aan het Osdorpplein.

Faciliteiten Citiez Hotel Amsterdam

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Citiez Hotel Amsterdam

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Citiez Hotel Amsterdam in Amsterdam. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.