Hotel Artemis

John M.Keynesplein 2, 1066 EP Amsterdam

Hotel Artemis aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Hotel Artemis

Het Dutch Design Hotel Artemis is een prachtig hotel met iedere 3 maanden wisselende kunst in openbare ruimtes. Verschillende kunst en ontwerpen zijn afkomstig van beginnende tot gevorderde kunstenaars.
Het hotel is voorzien van Nederlands design, van lobby tot aan de hotelkamers staan verschillende meubelontwerpen van Nederlandse komaf. Ook in de architectuur van het hotel is Nederlands ontwerp terug te vinden.

Het hotel is uitstekend gelegen in Amsterdam met het Amsterdamse-centrum om de hoek en dichtbij luchthaven Schiphol. Het hotel is gelegen op bedrijventerrein in Amsterdam-West waar vele internationale bedrijven zijn gevestigd.
Of u nu met het openbaar vervoer komt of met de auto, in beide gevallen is het Dutch Design Hotel Artemis goed te bereiken. Onder het hotel is een grote parkeergarage gevestigd waar u gemakkelijk uw auto kunt parkeren.

Een eigen a la carte restaurant wat volledig in stijl is ontworpen vindt u op de begaande grond. Ook hier is het prima vertoeven en kunt u genieten van een wisselende menukaart voor zowel diner als lunch.

Faciliteiten Hotel Artemis

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Hotel Artemis

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Hotel Artemis in Amsterdam. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.