Corendon City Hotel Amsterdam

Aletta Jacobslaan 7, 1066 BP Amsterdam

Corendon City Hotel Amsterdam aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Corendon City Hotel Amsterdam

Het is vrij lastig om naast het Corendon City Hotel Amsterdam te kijken. Dit statige hotel dat beschikt over grote raampartijen biedt haar gasten het beste van twee werelden. Niet alleen kan je hier verblijven in absoluut ronduit prachtige kamers, daarnaast zijn er hier nog tal van verschillende faciliteiten terug te vinden die je verblijf nog veelzijdiger kunnen maken. Zou jij ook graag op een geweldig leuke manier willen verblijven in Amsterdam? Dan is het boeken van een kamer in dit hotel wellicht voor jou een absolute aanrader!

Faciliteiten en kamers van het Corendon City Hotel Amsterdam

Het Corendon City Hotel Amsterdam bestaat uit tal van verschillende soorten kamers. In eerste instantie zijn er de standaard kamers. Deze kamers zijn er zowel voor twee personen voor een enkele reiziger. Deze laatste kan verblijven in een speciale, standaard eenpersoonskamer die tegen een extra voordelige overnachtingsprijs wordt aangeboden. Een andere kamer die deel uitmaakt van dit hotel is de junior suite. In de boeking voor deze kamer is ook toegang tot de spa inbegrepen. Een andere kamer is de zogenaamde cockpit suite. Ook in de boeking van deze kamer is toegang tot de wellness van het hotel inbegrepen.

In het Corendon City Hotel Amsterdam is een 24-uursreceptie terug te vinden en een bazaar winkel. Verder beschikt het hotel over een terras en een bar en een ticketservice. Ben je van plan om één of meerdere excursies te boeken tijdens je verblijf in de Nederlandse hoofdstad? In dat geval is het mogelijk om deze te boeken bij de excursiebalie van het hotel.

Een fijn hotel op een centrale locatie

Het Corendon City Hotel Amsterdam beschikt over een centrale ligging die zonder twijfel een extra sterke troef vormt voor de gasten die er verblijven. Het hotel bevindt zich dan ook op een afstand van slechts 2,7 kilometer van het Vondelpark. Het Museumplein is gelegen op 3,5 kilometer. Ook het razend populaire Van Goghmuseum is terug te vinden op een gelijkaardige afstand. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, buiten de fantastische faciliteiten is het zo dat dit hotel ook nog eens over een geweldig fijne ligging beschikt die heel wat interessante voordelen met zich meebrengt.

Faciliteiten Corendon City Hotel Amsterdam

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Corendon City Hotel Amsterdam

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Corendon City Hotel Amsterdam in Amsterdam. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.