Boutique Hotel De Eilanden

Noorderhaven 24, 8861 AN Harlingen

Boutique Hotel De Eilanden aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Boutique Hotel De Eilanden

In het Noordwesten van ons land is het historische plaatsje Harlingen te vinden. Deze plaats heeft de enige zeehaven in Friesland, heeft een rijke historie en heeft een zeer gezellig centrum. Bovendien is het vanuit Harlingen mogelijk om een boottocht naar één van de Waddeneilanden te maken. Voor een verblijf in Harlingen kan je kiezen voor het Boutique Hotel de Eilanden. Dit hotel heeft een gunstige ligging – aan de rand van het centrum – en is daardoor een prima uitvalsbasis tijdens een bezoek aan deze leuke Friese plaats.

Kamers van Boutique Hotel de Eilanden

De kamers in dit hotel zijn ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. In elke kamer vind je onder meer een Nespresso apparaat, een waterkoker, een TV en een minibar terug. De bedden zijn bijzonder ruim en alle kamers zien er simpelweg fraai uit. In totaal telt het hotel 7 kamers, waarvan 3 zich op de begane grond bevinden en 4 kamers op de 1e verdieping. De 1e verdieping is bereikbaar met een lift.

Het hotel biedt bovendien meerdere kamers aan met een extraatje. Zo hebben 2 kamers een inwendige patio, waarvan 1 kamer ook nog een bad heeft. Verder bevindt zich op de 1e etage ook nog een kamer met een eigen dakterras.

Faciliteiten en omgeving van het hotel

Om de dag goed te beginnen, kan je tussen 07.00 en 09.30 uur in het hotel van een heerlijk ontbijt genieten. Verder kan je jouw auto bij het hotel parkeren en gebruik maken van de frisdrankautomaat in het hotel.

Het hotel zelf heeft geen receptie. Voor vragen kan je naar het nabijgelegen Logis Hotel Restaurant Zeezicht. Dit hotel bevindt zich op 75 meter afstand en heeft wel een eigen receptie. Om 24/7 in te kunnen checken, kan je gebruik maken van de digitale incheckzuil in het hotel. Voor verdere vragen of advies kan je dus naar het hierboven genoemde hotel gaan.

Faciliteiten Boutique Hotel De Eilanden

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Boutique Hotel De Eilanden

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Boutique Hotel De Eilanden in Harlingen. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.