City Boutique B&B De Roos

Mr.PJ Troelstraweg 133, 8801 AA Leeuwarden

City Boutique B&B De Roos aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over City Boutique B&B De Roos

Bed and Breakfast de Roos in Leeuwarden is gevestigd in een gezellig vrijstaand huis dat ingericht is als gastenverblijf. Het ligt op zo’n tien minuten van het centrum van Leeuwarden af.

Kamers en faciliteiten

De kamers beschikken over alle luxe die u nodig heeft zoals een wastafel, een bureau, een zitje, een smart-tv met daarop ook Netflix en natuurlijk is op elke kamer gratis wifi. Sommige kamers hebben ook een eigen badkamer met regendouche en ook is er een kamer met een terrace. In totaal zijn het er zes, die allen een andere naam dragen. Op het terrein is gratis parkeergelegenheid. In de bed and breakfast maak je onbeperkt gebruik van koffie- en thee. Tegen betaling maak je gebruik van drankjes uit de minibar. Helaas worden huisdieren niet toegelaten.
De woning beschikt ook over een gezellige tuin, waar in de zomer ook kan worden ontbeten.

Omgeving

Leeuwarden heeft een aantal leuke restaurants in het centrum, zoals Stadsherberg Bellevue, Vlees en Vis restaurant en de Walrus of wanneer je meer behoefte hebt aan Italiaans, Pizzeria Pompei.
Leeuwarden is de trotse hoofdstad van Friesland! Het is bovendien de Start- en finishplaats van de Elfstedentocht. De stad is sfeervol en heeft een groen centrum waar je bovendien goed kunt winkelen. Aan de grachten staan tientallen mooie monumenten en je vindt er meer dan genoeg musea, zoals bijvoorbeeld het Keramiekmuseum Princessehof.

Faciliteiten City Boutique B&B De Roos

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van City Boutique B&B De Roos

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het City Boutique B&B De Roos in Leeuwarden. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.