Bed and Breakfast Oosterpark Harlingen

Jacob Catsstraat 16, 8862 BS Harlingen

Bed and Breakfast Oosterpark Harlingen aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Bed and Breakfast Oosterpark Harlingen

Wil je graag van een heerlijke vakantie genieten? Of wil je even uit de sleur van het dagelijkse leven komen? Daarvoor kan je perfect naar Harlingen gaan. Dit leuke stadje, gelegen in het Noordwesten van Friesland, biedt onwijs veel mogelijkheden om tot rust te komen. Bed and Breakfast Oosterpark Harlingen is één van de meest leuke plekken in de omgeving om te overnachten. Vanuit deze gezellige Bed and Breakfast kan je de omgeving verkennen, kan je prachtige tochten over de Noordzee maken en kan je naar gezellige, dichtbijgelegen steden. Onder meer Leeuwarden, Sneek en Makkum bevinden zich op relatief dichte afstand.

Kamers van Bed and Breakfast Oosterpark Harlingen

De Bed and Breakfast Oosterpark Harlingen herbergt verschillende soorten kamers. Deze kamers hebben allemaal een eigen naam gekregen, zoals Kamer Terschelling, Kamer Harlingen en Kamer Friesland. Deze kamer beiden plek aan maximaal 2 personen en zijn eigenlijk van alle gemakken voorzien. De kamers hebben onder meer een airco, een tv, draadloze WiFi, een waterkoker, een koffiezetapparaat, een ruime badkamer en een heerlijk zitje. Ook zijn de hotelbedden nog het vernoemen waard; deze zijn maar liefst 2.10 meter lang!

Faciliteiten en mogelijkheden

Je auto parkeren doe je veilig en gratis op de privé parkeerplekken van deze Bed and Breakfast. Als je een heerlijke nacht gemaakt hebt, kan je tussen 08.00 en 09.15 uur van een heerlijk ontbijt genieten. Dit ontbijt staat volledig voor je klaar.

De Bed and Breakfast biedt ook nog meerdere arrangementen aan. Zo kan je heerlijk dineren in de omgeving, kan je een ontdekkingstocht naar Terschelling maken en kan je naar een zeehondenbank in de buurt gaan kijken. Heerlijk dineren kan je in Harlingen doen; dit gezellige plaatsje ademt een en al sfeer uit en herbergt meerdere leuke restaurantjes. Uiteraard mag een dagtripje naar de Waddeneilanden ook niet ontbreken als je van een heerlijk verblijf geniet in Bed and Breakfast Oosterpark Harlingen!

Faciliteiten Bed and Breakfast Oosterpark Harlingen

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Bed and Breakfast Oosterpark Harlingen

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Bed and Breakfast Oosterpark Harlingen in Harlingen. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.