Bed and Breakfast Oosterpark Harlingen

Jacob Catsstraat 16, 8862 BS Harlingen, Nederland

Bed and Breakfast Oosterpark Harlingen aanbiedingen

  Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

  Informatie over Bed and Breakfast Oosterpark Harlingen

  Wil je graag van een heerlijke vakantie genieten? Of wil je even uit de sleur van het dagelijkse leven komen? Daarvoor kan je perfect naar Harlingen gaan. Dit leuke stadje, gelegen in het Noordwesten van Friesland, biedt onwijs veel mogelijkheden om tot rust te komen. Bed and Breakfast Oosterpark Harlingen is één van de meest leuke plekken in de omgeving om te overnachten. Vanuit deze gezellige Bed and Breakfast kan je de omgeving verkennen, kan je prachtige tochten over de Noordzee maken en kan je naar gezellige, dichtbijgelegen steden. Onder meer Leeuwarden, Sneek en Makkum bevinden zich op relatief dichte afstand.

  Kamers van Bed and Breakfast Oosterpark Harlingen

  De Bed and Breakfast Oosterpark Harlingen herbergt verschillende soorten kamers. Deze kamers hebben allemaal een eigen naam gekregen, zoals Kamer Terschelling, Kamer Harlingen en Kamer Friesland. Deze kamer beiden plek aan maximaal 2 personen en zijn eigenlijk van alle gemakken voorzien. De kamers hebben onder meer een airco, een tv, draadloze WiFi, een waterkoker, een koffiezetapparaat, een ruime badkamer en een heerlijk zitje. Ook zijn de hotelbedden nog het vernoemen waard; deze zijn maar liefst 2.10 meter lang!

  Faciliteiten en mogelijkheden

  Je auto parkeren doe je veilig en gratis op de privé parkeerplekken van deze Bed and Breakfast. Als je een heerlijke nacht gemaakt hebt, kan je tussen 08.00 en 09.15 uur van een heerlijk ontbijt genieten. Dit ontbijt staat volledig voor je klaar.

  De Bed and Breakfast biedt ook nog meerdere arrangementen aan. Zo kan je heerlijk dineren in de omgeving, kan je een ontdekkingstocht naar Terschelling maken en kan je naar een zeehondenbank in de buurt gaan kijken. Heerlijk dineren kan je in Harlingen doen; dit gezellige plaatsje ademt een en al sfeer uit en herbergt meerdere leuke restaurantjes. Uiteraard mag een dagtripje naar de Waddeneilanden ook niet ontbreken als je van een heerlijk verblijf geniet in Bed and Breakfast Oosterpark Harlingen!

  Faciliteiten Bed and Breakfast Oosterpark Harlingen

  Wifi
  Fiets verhuur
  Parkeren
  Huisdieren
  24 uurs receptie
  Airconditioning
  Bar
  Bagage opslag
  Frisdrank automaat
  Lift
  Ontbijt
  Restaurant
  Schoenen poetsmachine
  Stomerij
  Vergaderzaal
  Wasserij
  Sauna
  Zwembad
  Zonnebank
  Fitness
  Kluis
  Zwembad binnen
  Zwembad buiten
  Auto opladen
  Golfbaan in de buurt
  Hotel rolstoelvriendelijk

  Volg ons op Facebook

  De beste hotel aanbiedingen vind je op onze Facebook pagina.