Bastion Hotel Utrecht

Mauritiuslaan 1, 3526 LD Utrecht

Bastion Hotel Utrecht aanbiedingen

Stuur deze pagina door: Whatsapp Telegram Messenger

Informatie over Bastion Hotel Utrecht

Het Bastion Hotel Utrecht vind je op een toplocatie. Het centrum van Utrecht en de Jaarbeurs zijn dichtbij, ideaal voor wie Utrecht wil ontdekken of een evenement gaat bezoeken. Het hotel heeft 86 comfortkamers en 60 Deluxe kamers, restaurant en bar. Verder is dankzij de uitstekende faciliteiten in het hotel alles te vinden wat je nodig hebt voor een prettig verblijf; zowel de kamers als het hotel zelf hebben allerlei voorzieningen.

Kamers en faciliteiten

Beide soorten kamers van het Bastion Hotel Utrecht hebben twee losse bedden, een badkamer met douche, een flatscreentelevisie, wifi, koelkast, airco, koffie- en theeset en meer voorzieningen. De Deluxe kamers hebben daarnaast extra’s als een föhn en werkplek. Verder heeft het hotel uitgebreide faciliteiten en service, waaronder 24-uurs receptie, bagageopslag, een wasserij voor je kleding, een speciale lounge voor rokers en een fitnessruimte. In het hotel vind je een restaurant waar genoten kan worden van ontbijt en lunch en waar je daarnaast à la carte kunt dineren of kunt kiezen voor de verrassende dagspecial. In de bar geniet je van een lekker drankje en er is ook een terras. Snel op weg voor een drukke dag? Het hotel heeft een lunchpakketservice om je voorbereid op pad te sturen.

De omgeving

Bezoekers van de Jaarbeurs zitten in dit hotel op de juiste plek. Maar ook wie de rest van Utrecht wil verkennen kan dit gemakkelijk doen met auto of openbaar vervoer. In Utrecht is van alles te doen op het gebied van eten en drinken, winkelen en cultuur. De charmante stad beschikt over vele bezienswaardigheden, zoals kasteel de Haar, het spoorwegmuseum, het Rietveld Schröder huis en natuurlijk de Domtoren. Langs de oude gracht lopen en leuke winkeltjes en eettentjes verkennen is beslist een van dé dingen om te doen tijdens je verblijf. Een voorstelling bezoeken in het Beatrixtheater kan ook, of een concert in Tivoli Vredenburg. Beide deze locaties bevinden zich dicht bij het hotel.

Faciliteiten Bastion Hotel Utrecht

Wifi
Fiets verhuur
Parkeren
Huisdieren
24 uurs receptie
Airconditioning
Bar
Bagage opslag
Frisdrank automaat
Lift
Ontbijt
Restaurant
Schoenen poetsmachine
Stomerij
Vergaderzaal
Wasserij
Sauna
Zwembad
Zonnebank
Fitness
Kluis
Zwembad binnen
Zwembad buiten
Auto opladen
Golfbaan in de buurt
Hotel rolstoelvriendelijk

Andere aanbiedingen in de buurt van Bastion Hotel Utrecht

Hieronder vindt u andere hotels die in de buurt van het Bastion Hotel Utrecht in Utrecht. Ook voor deze hotels verzamelen wij aanbiedingen en arrangementen.